Re: [ovirt-users] Hosted-engine-Issue

2016-05-01 Thread Yedidyah Bar David
On Fri, Apr 22, 2016 at 1:29 PM, Budur Nagaraju wrote: > I have created vms in the vmware ESXi. Please verify first that your infrastructure works well. Create a new VM in your ESXi, install same OS as your host (centos7?), create a KVM VM there and install on it same OS as

Re: [ovirt-users] Import and Exporting domains (to export/import across datacenters) no longer working

2016-05-01 Thread Idan Shaby
Hi, Can you please attach the engine and vdsm logs? Thanks, Idan On Tue, Apr 26, 2016 at 1:13 AM, wrote: > In the past we had a 3.4 and a 3.5 ovirt. I was able to attach an Export > domain to one, export Templates and/or VMs... put in into Maint mode, > Detach it from

Re: [ovirt-users] Error deleting template

2016-05-01 Thread Idan Shaby
Hi, Can you please attach the engine and vdsm logs? Also, can you describe your setup and the steps that reproduced this error? Thanks, Idan On Wed, Apr 27, 2016 at 1:47 PM, Giulio Casella wrote: > Hi all, > I have a problem deleting a template from admin portal. > In

[ovirt-users] Shared storage between DC

2016-05-01 Thread Arsène Gschwind
Hi, Is it possible to have a shared Storage domain between 2 Datacenter in oVirt? We do replicate a FC Volume between 2 datacenter using FC SAN storage technology and we have an oVirt cluster on each site defined in separate DCs. The idea behind this is to setup a DR site and also balance the

Re: [ovirt-users] 3.6 upgrade issue

2016-05-01 Thread Shirly Radco
Hi, In oreder to figure out the problem please open a bug detailing the error you get. The exact version you are trying to upgrade to and attach the ovirt-engine-dwh.log and the engine-setup log. Thank you, Shirly Radco BI Software Engineer Red Hat Israel Ltd. 34 Jerusalem Road Building A, 4th

Re: [ovirt-users] Shared storage between DC

2016-05-01 Thread NUNIN Roberto
Hi I have in production the scenery something similar to what you've described. The "enabling factor" is represented by an "storage virtualization" set of appliances, that maintain mirrored logical volume over fc physical volumes across two distinct datacenters, while giving rw simultaneus

Re: [ovirt-users] Can't remove snapshot

2016-05-01 Thread Marcelo Leandro
hello, i have problem for delete one snapshot. output the script vm-disk-info.py Warning: volume 023110fa-7d24-46ec-ada8-d617d7c2adaf is in chain but illegal Volumes: a09bfb5d-3922-406d-b4e0-daafad96ffec after running the md5sum command I realized that the volume change is the base:

Re: [ovirt-users] iSCSI Data Domain Down

2016-05-01 Thread Arman Khalatyan
Hi, before to start target cli you should remove all lvm auto-imported volumes: dmsetup remove_all Then restart your targetcli. Am 01.05.2016 1:51 nachm. schrieb "Clint Boggio" : > Greetings oVirt Family; > > Due to catastrophic power failure, my datacenter lost power. I am

Re: [ovirt-users] iSCSI Data Domain Down

2016-05-01 Thread Clint Boggio
Thank you so much Arman. With use of that command, I was able to restore service. I really appreciate the help > On May 1, 2016, at 2:58 PM, Arman Khalatyan wrote: > > Hi, before to start target cli you should remove all lvm auto-imported > volumes: > dmsetup remove_all >

Re: [ovirt-users] hosted engine is down

2016-05-01 Thread Yedidyah Bar David
On Fri, Apr 22, 2016 at 10:31 AM, Budur Nagaraju wrote: > HI > > I have configured hosted engine with two hosts ,one of the hosted engine is > down and unable to make it active . > > Is there anyways to fix the issue ? I have restarted ha-agent and ha-broker > but no luck. If

Re: [ovirt-users] hosted-engine --deploy errors out with code "29" -- "no link present"

2016-05-01 Thread Edward Haas
On Fri, Apr 29, 2016 at 9:20 AM, Sandro Bonazzola wrote: > > > On Thu, Apr 28, 2016 at 11:06 PM, Beckman, Daniel < > daniel.beck...@ingramcontent.com> wrote: > >> Hello, >> >> >> >> I’m trying to setup oVirt for the first time using hosted engine. This is >> on a Dell

Re: [ovirt-users] VMs becoming non-responsive sporadically

2016-05-01 Thread Nir Soffer
On Sun, May 1, 2016 at 3:31 PM, wrote: > El 2016-04-30 23:22, Nir Soffer escribió: >> >> On Sun, May 1, 2016 at 12:48 AM, wrote: >>> >>> El 2016-04-30 22:37, Nir Soffer escribió: On Sat, Apr 30, 2016 at 10:28 PM, Nir Soffer

Re: [ovirt-users] Hosted Engine Almost setup

2016-05-01 Thread Yedidyah Bar David
On Sun, Apr 24, 2016 at 3:11 AM, Pat Riehecky wrote: > I realize now I shouldn't have set the default cluster name, You have to manually create such a cluster in the engine after 'engine-setup' is finished and before telling '--deploy' to continue. > is there a way > I can

Re: [ovirt-users] VMs becoming non-responsive sporadically

2016-05-01 Thread nicolas
El 2016-04-30 23:22, Nir Soffer escribió: On Sun, May 1, 2016 at 12:48 AM, wrote: El 2016-04-30 22:37, Nir Soffer escribió: On Sat, Apr 30, 2016 at 10:28 PM, Nir Soffer wrote: On Sat, Apr 30, 2016 at 7:16 PM, wrote: El

Re: [ovirt-users] [hosted-engine] engine VM doesn't respawn when its host was killed (poweroff)

2016-05-01 Thread Yedidyah Bar David
It's very hard to understand your flow when time moves backwards. Please try again from a clean state. Make sure all hosts have same clock. Then document the exact time you do stuff - starting/stopping a host, checking status, etc. Some things to check from your logs: in agent.host01.log:

Re: [ovirt-users] VMs becoming non-responsive sporadically

2016-05-01 Thread nicolas
El 2016-05-01 14:01, Nir Soffer escribió: On Sun, May 1, 2016 at 3:31 PM, wrote: El 2016-04-30 23:22, Nir Soffer escribió: On Sun, May 1, 2016 at 12:48 AM, wrote: El 2016-04-30 22:37, Nir Soffer escribió: On Sat, Apr 30, 2016 at 10:28 PM, Nir

[ovirt-users] node unresponsive after reboot

2016-05-01 Thread Cam Mac
Hi, I have a two node + engine ovirt setup, and I was having problems doing a live migration between nodes. I looked in the vdsm logs and noticed selinux errors, so I checked the selinux config, and both the ovirt-engine host and one of the nodes had selinux disabled. So I thought I would enable

Re: [ovirt-users] VMs becoming non-responsive sporadically

2016-05-01 Thread Nir Soffer
On Sun, May 1, 2016 at 1:35 AM, wrote: > El 2016-04-30 23:22, Nir Soffer escribió: >> >> On Sun, May 1, 2016 at 12:48 AM, wrote: >>> >>> El 2016-04-30 22:37, Nir Soffer escribió: On Sat, Apr 30, 2016 at 10:28 PM, Nir Soffer

[ovirt-users] iSCSI Data Domain Down

2016-05-01 Thread Clint Boggio
Greetings oVirt Family; Due to catastrophic power failure, my datacenter lost power. I am using a CentOS7 server to provide ISCSI services to my OVirt platform. When the power came back on, and the iscsi server booted back up, the filters in lvm.conf were faulty and LVM assumed control over

Re: [ovirt-users] hosted-engine setup Gluster fails to execute

2016-05-01 Thread Sahina Bose
You will need to provide the hosted-engine setup log to see which gluster command failed to execute. On 04/30/2016 10:10 PM, Langley, Robert wrote: I’m attempting to host the engine within a GlusterFS Replica 3 storage volume. During setup, after entering the server and volume, I’m