After seeing that I had many named errors I've disabled ipv6 by adding -4 to 
OPTIONS line as described in: http://www.hafizonline.net/blog/?p=164 . After 
had I have rebooted the logs regarding lvm change a bit. Here you are:

Nov 27 17:08:47 server vdsm vds ERROR Unable to load the rest server module. 
Please make sure it is installed.
...
Nov 27 17:09:12 server vdsm TaskManager.Task ERROR 
Task=`292ec7f1-e9bc-48d2-b374-9694b042de58`::Unexpected error
Nov 27 17:09:12 server vdsm Storage.Dispatcher.Protect ERROR {'status': 
{'message': "Unknown pool id, pool not connected: 
('979a0acd-1409-4954-a6e3-e0932f1a4771',)", 'code': 309}}
...
Nov 27 17:09:15 server vdsm Storage.LVM WARNING lvm vgs failed: 5 [] ['  Volume 
group "c20da291-baf5-480a-b314-b775a6dde6e8" not found']
Nov 27 17:09:15 server vdsm Storage.LVM WARNING lvm vgs failed: 5 [] ['  Volume 
group "033a2b87-def7-4c27-ab74-9860531f2ed4" not found']
Nov 27 17:09:15 server vdsm Storage.StoragePool ERROR Unexpected error while 
trying to monitor domain `033a2b87-def7-4c27-ab74-9860531f2ed4`
Nov 27 17:09:15 server vdsm Storage.LVM WARNING lvm vgs failed: 5 [] ['  Volume 
group "033a2b87-def7-4c27-ab74-9860531f2ed4" not found']
Nov 27 17:09:15 server vdsm Storage.LVM WARNING lvm vgs failed: 5 [] ['  Volume 
group "033a2b87-def7-4c27-ab74-9860531f2ed4" not found']
Nov 27 17:09:15 server vdsm Storage.StoragePool ERROR Unable to acquire host id 
on sdUUID=`033a2b87-def7-4c27-ab74-9860531f2ed4`
Nov 27 17:09:15 server vdsm Storage.LVM WARNING lvm vgs failed: 5 [] ['  Volume 
group "033a2b87-def7-4c27-ab74-9860531f2ed4" not found']
Nov 27 17:09:15 server vdsm Storage.StoragePool ERROR Unexpected error while 
trying to monitor domain `033a2b87-def7-4c27-ab74-9860531f2ed4`




----- Mensaje original ----- 


De: "Adrian Gibanel" <adrian.giba...@btactic.com> 
Para: users@ovirt.org 
Enviados: Martes, 27 de Noviembre 2012 16:25:14 
Asunto: Re: [Users] Lvm vgs failed on allinone setup 

So let me clarify what I'm experiencing a little more: 
local-iso-share is attached to local_datacenter without any problems. 
The problem is when I reboot. I probably had said that it does not get attached 
when I reboot in previous emails. After better inspection what I'm seeing is 
that: 
local-iso-share is attached to local_datacenter however I find it in 
maintenance mode when I boot. I don't find it in active mode (which I suppose 
it's the right mode it should be). 

----------------- 
So I've done some changes manually to produce logs: 



-- 

-- 
Adrián Gibanel 
I.T. Manager 

+34 675 683 301 
www.btactic.com 



Ens podeu seguir a/Nos podeis seguir en: 

i 


Abans d´imprimir aquest missatge, pensa en el medi ambient. El medi ambient és 
cosa de tothom. / Antes de imprimir el mensaje piensa en el medio ambiente. El 
medio ambiente es cosa de todos. 

AVIS: 
El contingut d'aquest missatge i els seus annexos és confidencial. Si no en sou 
el destinatari, us fem saber que està prohibit utilitzar-lo, divulgar-lo i/o 
copiar-lo sense tenir l'autorització corresponent. Si heu rebut aquest missatge 
per error, us agrairem que ho feu saber immediatament al remitent i que 
procediu a destruir el missatge . 

AVISO: 
El contenido de este mensaje y de sus anexos es confidencial. Si no es el 
destinatario, les hacemos saber que está prohibido utilizarlo, divulgarlo y/o 
copiarlo sin tener la autorización correspondiente. Si han recibido este 
mensaje por error, les agradeceríamos que lo hagan saber inmediatamente al 
remitente y que procedan a destruir el mensaje . 
_______________________________________________
Users mailing list
Users@ovirt.org
http://lists.ovirt.org/mailman/listinfo/users

Reply via email to