On Sun, Aug 7, 2016 at 3:42 PM, Arsène Gschwind
<arsene.gschw...@unibas.ch> wrote:
> Hi,
>
> I have an oVirt setup with 2 server using hosted-engine, both server
> resgistered properly the hosted-engine using :
> # hosted-engine --deploy
>
> but for some reason the second isn't recognized as a host for hosted-engine
> and I'm not able to migrate the hosted-engine.
> The error I get when trying to migrate:
>
> Cannot migrate VM. There is no host that satisfies current scheduling
> constraints. See below for details:
> The host xxxxxx did not satisfy internal filter HA because it is not a
> Hosted Engine host..
>
> I've tried to redeploy the hosted-engine but this will fail since the host
> already exists in the management DB.
> I've tried to redeploy the host using the GUI when editing the Host and set
> DEPLOY at Hosted Engine but in that case the Event just says the
> configuration was updated but nothing happens.
>
> Is there a way to check if the host is registered as hosted-engine host?

Can you please execute hosted-engine --vm-status on the problematic host?

Do you see any hosted-engine score for it in the engine?

> How could I register it correctly?
>
> Let me know if you need any logs.
> Thanks for any hint.
>
> Regards,
> Arsène
>
>
> _______________________________________________
> Users mailing list
> Users@ovirt.org
> http://lists.ovirt.org/mailman/listinfo/users
>
_______________________________________________
Users mailing list
Users@ovirt.org
http://lists.ovirt.org/mailman/listinfo/users

Reply via email to