Petri Helin wrote:
> Klaus Schmidinger wrote:
>> Petri Helin wrote:
>>> Klaus Schmidinger wrote:
>>>> Looks like the CAM is recognized all right.
>>>>
>>>> Please enable the lines
>>>>
>>>> static bool DumpTPDUDataTransfer = false;
>>>> static bool DebugProtocol = false;
>>>> static bool DumpPolls = false;
>>>> static bool DumpDateTime = false;
>>>>
>>>> in ci.c by changing them to 'true' and compile/run VDR again,
>>>> redirecting
>>>> stderr into a file, as in
>>>>
>>>>   ./vdr 2> ci.txt
>>>>
>>>> Then send me the resulting output after trying to switch to an
>>>> encrypted
>>>> channel.
>>>>
>>> Attached.
>>
>> Everything looks fine, the CaPmt is sent to the CAM and the
>> communication with the CAM is stable. It should work.
>>
>> Can you please do the same with VDR 1.4 and send me the result of
>> that, too?
> ...
> Here you are.

Ah, now I see the difference:

3: ==> Ca Pmt
     4  --> 00 01 A0 2F 01 90 02 00 03 9F 80 32 26 03 01 35 01 00 07 01 09 04 
0B 00 E0 68 02 02 06 00 00 04 02 AE 00 00 04 02 AF 00 00 04 02 AC 00 00 04 02 
AD 00 00

Slot 1: ==> Ca Pmt (3) 3 3
     1: --> 00 01 A0 10 01 90 02 00 03 9F 80 32 07 03 00 00 01 00 01 03

For some reason VDR 1.4.4 sends the CA descriptors in the CaPmt, while VDR 1.5.0
doesn't.

Please post the channels.conf entry for the channel you are trying to
tune to.

Also, just to make sure: are you using plain vanilla VDR 1.5.0 or are there
any patches involved?

Klaus

_______________________________________________
vdr mailing list
vdr@linuxtv.org
http://www.linuxtv.org/cgi-bin/mailman/listinfo/vdr

Reply via email to