Hi Pekka,

Yes I saw a similar problem when I tested previous ivi patches.
I run make clean & make & make check. Then it worked.

Maybe it is releated to weston-tests-env changes from this commit: 
https://cgit.freedesktop.org/wayland/weston/commit/?id=0707b0e5d48fa6f1ac41ea60c2adc2e6430c7425
 ?

Best regards

Emre Ucan
Engineering Software Base (ADITG/ESB)

Tel. +49 5121 49 6937

> -----Original Message-----
> From: Pekka Paalanen [mailto:ppaala...@gmail.com]
> Sent: Donnerstag, 8. Februar 2018 14:23
> To: Ucan, Emre (ADITG/ESB)
> Cc: wayland-devel@lists.freedesktop.org
> Subject: Re: [PATCH weston 1/4] ivi-shell: change layer visibility to bool
> 
> On Thu, 8 Feb 2018 14:45:06 +0200
> Pekka Paalanen <ppaala...@gmail.com> wrote:
> 
> > On Wed, 7 Feb 2018 12:36:18 +0200
> > Pekka Paalanen <ppaala...@gmail.com> wrote:
> >
> > > On Wed, 7 Feb 2018 10:19:39 +0000
> > > "Ucan, Emre (ADITG/ESB)" <eu...@de.adit-jv.com> wrote:
> > >
> > > > Hi Pekka,
> > > >
> > > > Yes, I know that it is an ABI breakage. But there is already another
> > > > ABI breakage in compositor.h:
> > > > fbf165f5e89576730eed4a7e3979100311c4f0f8 Users of ivi-shell has to
> > > > recompile for weston 4.0 anyway.
> > >
> > > Ok. To be honest, I've lost track of what's ABI for you and what's not.
> > > I'd appreciate a note in the commit message, so I see you've thought of
> > > it. Anyway:
> > >
> > > Reviewed-by: Pekka Paalanen <pekka.paala...@collabora.co.uk>
> >
> > Sorry, this patch alone triggers a distcheck failure for me.
> >
> > [14:26:32.310]
> weston_test_runner.run("surface_properties_changed_notification")
> > [14:26:32.310] Assert failure in ../../tests/ivi_layout-test-plugin.c:905,
> runner_func_surface_properties_changed_notification: 'ctx->user_flags ==
> 0'
> > [14:26:32.310] libwayland: error in client communication (pid 876)
> > [14:26:32.408]
> weston_test_runner.run("surface_bad_properties_changed_notification")
> > [14:26:32.408] ivi_layout_surface_add_listener: invalid argument
> > [14:26:32.408] ivi_layout_surface_add_listener: invalid argument
> > [14:26:32.409] weston_test_runner.run("surface_on_many_layer")
> > [14:26:32.409] Assert failure in ../../tests/ivi_layout-test-plugin.c:586,
> runner_func_surface_on_many_layer: 'IVI_TEST_LAYER_COUNT == length'
> > [14:26:32.409] Assert failure in ../../tests/ivi_layout-test-plugin.c:588,
> runner_func_surface_on_many_layer: 'array[i] == ivilayers[i]'
> > [14:26:32.409] Assert failure in ../../tests/ivi_layout-test-plugin.c:588,
> runner_func_surface_on_many_layer: 'array[i] == ivilayers[i]'
> > [14:26:32.409] Assert failure in ../../tests/ivi_layout-test-plugin.c:588,
> runner_func_surface_on_many_layer: 'array[i] == ivilayers[i]'
> > [14:26:32.409] Assert failure in ../../tests/ivi_layout-test-plugin.c:602,
> runner_func_surface_on_many_layer: 'length == 0 && array == NULL'
> > [14:26:32.409] libwayland: error in client communication (pid 1032)
> >
> >
> > Oddly enough, 'make -j7 check' does not fail, but 'make -j7 distcheck'
> > fails. Also 'make distcheck' does not fail, so it seems like a parallel
> > testing problem. What baffles me is that I have not seen this failure
> > before this patch, and both the failure and the successes seems to be
> > very repeatable.
> >
> > Can you reproduce this failure?
> 
> Trying to get to the bottom of this, I tried various things and nothing
> made a difference until I wiped my out-of-tree builddir and configured
> a new one the same as the old one. It doesn't fail anymore.
> 
> I'll see about landing the patches.
> 
> 
> Thanks,
> pq
_______________________________________________
wayland-devel mailing list
wayland-devel@lists.freedesktop.org
https://lists.freedesktop.org/mailman/listinfo/wayland-devel

Reply via email to