Faleminderit Liridon. Pyetje: si i ki gjetur koordinatat? Pra cili eshte 
burimi? 'Pyes sepse nqs duhet konfirmim nga terreni me informo qe te 
organizojme dicka ne ditet ne vijim.

Nderkohe qe meqenese jemi nje takim prapa do propozoja qe edit-a-thon e 
ardhshem te jene:
- 02.11.2016 @17.00 
- 09.11.2016 @ 17.00
Te dy ditet nuk kane pasur aktivitet tjeter. 
Kam perditesuar dhe pad-in qe ndodhet ketu: 
https://public.etherpad-mozilla.org/p/ub2D3NgPQg. 
Si mendoni?
---
Redon Skikuli

On Friday, October 7, 2016 at 8:11:02 PM UTC+2, Liridon Selmani wrote:
>
> Përshëndetje,
>
>
> Nuk jam në rrjedhë të aktiviteteve që keni planifikuar, gjithsesi, nëse 
> punoni për gjetjen e koordinatave të monumentet, do u sugjeroja këtë listë 
> të Tiranës:
>
>
>
> https://sq.wikipedia.org/wiki/P%C3%ABrdoruesi:Liridon/Monumentet/Lista_e_monumenteve_AL
>
>
> për të cilën kam grumbulluar të dhëna mbi 100 monumente duke përfshirë dhe 
> koordinatat, ndërsa rreth 50 janë me të dhëna themelore dhe pa koordinata.
>
>
> ___
>
> Liridon Selmani 
>
>
>
>
> ------------------------------
> *From:* Wikipedia-SQ <wikipedia-sq-boun...@lists.wikimedia.org> on behalf 
> of Redon Skikuli <rskik...@gmail.com>
> *Sent:* Friday, September 30, 2016 8:13 PM
> *To:* Open Labs Hackerspace
> *Cc:* wikipe...@albanien.ch; wikipedia-sq@lists.wikimedia.org
> *Subject:* Re: [Wikipedia-SQ] Wiki Loves Maps: projekti i permiresimit te 
> gjeoinformacionit ne Wikipedia 
>  
> meqenese nuk na exi me vullnetaret e gjuhes italiane, Boris punoi me 
> artikujt ne gjuhen greke dhe mund ti gjeni ketu: 
> https://sq.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Wiki_Loves_Maps#Listat_e_artikujve_n.C3.AB_EL_.28Greke.29_Wikipedia_propozuara_p.C3.ABr_p.C3.ABrmir.C3.ABsim_gjeolokacionit
> Shume faleminderit Boris.
>
> Nderkohe do propozoja nje takim te shtunen e ardhshme 8.10.2016 ne 16.00 @ 
> hackerspace per te pare se ku jemi me projekti, per ta rivitalizuar dhe per 
> te punuar bashkarisht. 
> Si mendoni? 
> Nqs  mblidhemi bejme nje event ne FB dhe promovim ne rrjetet sociale duke 
> shpresuar qe do na bashkohen dhe te tjere nga Open Labs. Na kane mbetur dhe 
> tre muaj dhe mendoj qe mund te bejme shume artikuj akoma ne gjuhet e tjera 
> por dhe ne shqip - tek monumentet e kultures mund te bejme shume pune. 
>
> ---
> Redon Skikuli
>
> On Sunday, September 4, 2016 at 9:58:38 PM UTC+2, Redon Skikuli wrote: 
>>
>> Pershendetje grupi, na duhet nje ose me sheume persona qe ka njohuri te 
>> gjuhes italiane per te identifikuar artikuj ne IT Wikipedia (
>> https://it.wikipedia.org/) rreth qyteteve ose lokacioneve te tjera te 
>> Shqiperise nga mungojne koordinatat gjeografike ne nje format si ky ne 
>> imazh. Ne vijim artikujt do duhet te htohen ketu 
>> https://sq.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Wiki_Loves_Maps#Listat_e_artikujve_n.C3.AB_IT_Wikipedia_propozuara_p.C3.ABr_p.C3.ABrmir.C3.ABsim_gjeolokacionit
>>
>> Behet fjale per minimalisht 20 artikuj. Faleminderit, 
>>
>> : 
>>
>>
>>
>> ---
>> Redon Skikuli
>>
>>
>> On Friday, September 2, 2016 at 9:45:47 AM UTC+2, Redon Skikuli wrote: 
>>>
>>> Meqenese kemi arritur minimumin qe na imponohet nga ranti per artikujt 
>>> ne SQ Wikipedia, do propozoja qe fokusi ne vijim te jene artikujt ne gjuhet 
>>> e tjera si Wikipedia Italisht, Anglisht etj. 
>>> Ne baze te planit te punes qe kemi bere ne takimet organizative (ne 
>>> korrik ne qofte se nuk gabohem) ne shtator kemi planifikuar nje edit-a-thon 
>>> tjeter. Per mua shtatori eshte shume muaj i zene dhe e kam te pamundur qe 
>>> te zotohem per nje edit-a-thon, por do punoj virtualisht. Sigurisht ne 
>>> qofte se organizohet edit-a-thon do ndihmoj me organizimin. Me informoni ne 
>>> qofte se duhet dicka. 
>>>
>>> ---
>>> Redon Skikuli
>>>
>>> On Wednesday, August 31, 2016 at 9:09:02 AM UTC+2, Greta Doci wrote: 
>>>>
>>>> Shume dashuri virtuale per Borisin <3
>>>> Ndjese nuk kam arritur tju ndejk dot online kete jave por javen ne 
>>>> vazhdim do jem aktive. Falemimderit
>>>>
>>>> On 30 Aug 2016 4:39 p.m., "Boris Budini" <borisbud...@gmail.com> wrote:
>>>>
>>>>> Hey djema dhe vajza, gjatë FOSSCamp, që është takimi i 3 i 
>>>>> WikiLovesMaps, së bashku me Redon 
>>>>> <https://sq.wikipedia.org/wiki/P%C3%ABrdoruesi:Leeturtle> dhe me Lars 
>>>>> <https://sq.wikipedia.org/wiki/P%C3%ABrdoruesi:Albinfo> punuam për të 
>>>>> shtuar geolocations, dhe arritëm të përditësojmë mbi 254 artikuj. Një 
>>>>> pjesë 
>>>>> e këtyre artikujve ishte përditësuar nga Punëtori 
>>>>> <https://sq.wikipedia.org/wiki/P%C3%ABrdoruesi:Pun%C3%ABtori>. 
>>>>> Ndërkohë po vazhdojmë të punojmë për gjuhët e tjera dhe atë shqipëtare. 
>>>>> Faleminderit!
>>>>>
>>>>> -- 
>>>>> You received this message because you are subscribed to the Google 
>>>>> Groups "Open Labs Hackerspace" group.
>>>>> To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send 
>>>>> an email to open-labs-albania+unsubscr...@googlegroups.com.
>>>>> For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.
>>>>>
>>>>
_______________________________________________
Wikipedia-SQ mailing list
Wikipedia-SQ@lists.wikimedia.org
https://lists.wikimedia.org/mailman/listinfo/wikipedia-sq

Reply via email to