great work, Liridon! 

this list is really helpful and unique – doesn’t exist in such a form anywhere 
else.

faleminderit
Lars


> Am 14.10.2016 um 18:08 schrieb Liridon Selmani <liridon.selm...@hotmail.com>:
> 
> Burimi i te dhënave ka qenë harta virtuale e IMK (pak e komplikuar për 
> shfletim):
> http://imk.gov.al/Pages/Default.aspx <http://imk.gov.al/Pages/Default.aspx>
> Ś <>
> 
> Si institucion zyrtar që është për monumentet, duhet ti ketë të sakta.
> ___
> Liridon Selmani 
> 
> 
> 
> From: Wikipedia-SQ <wikipedia-sq-boun...@lists.wikimedia.org 
> <mailto:wikipedia-sq-boun...@lists.wikimedia.org>> on behalf of Redon Skikuli 
> <rskik...@gmail.com <mailto:rskik...@gmail.com>>
> Sent: Thursday, October 13, 2016 11:53 PM
> To: Open Labs Hackerspace
> Cc: wikipe...@albanien.ch <mailto:wikipe...@albanien.ch>; 
> wikipedia-sq@lists.wikimedia.org <mailto:wikipedia-sq@lists.wikimedia.org>
> Subject: Re: [Wikipedia-SQ] Wiki Loves Maps: projekti i permiresimit te 
> gjeoinformacionit ne Wikipedia
>  
> Faleminderit Liridon. Pyetje: si i ki gjetur koordinatat? Pra cili eshte 
> burimi? 'Pyes sepse nqs duhet konfirmim nga terreni me informo qe te 
> organizojme dicka ne ditet ne vijim.
> 
> Nderkohe qe meqenese jemi nje takim prapa do propozoja qe edit-a-thon e 
> ardhshem te jene:
> - 02.11.2016 @17.00 
> - 09.11.2016 @ 17.00
> Te dy ditet nuk kane pasur aktivitet tjeter. 
> Kam perditesuar dhe pad-in qe ndodhet ketu: 
> https://public.etherpad-mozilla.org/p/ub2D3NgPQg 
> <https://public.etherpad-mozilla.org/p/ub2D3NgPQg>. 
> Si mendoni?
> ---
> Redon Skikuli
> 
> On Friday, October 7, 2016 at 8:11:02 PM UTC+2, Liridon Selmani wrote:
> Përshëndetje,
> 
> Nuk jam në rrjedhë të aktiviteteve që keni planifikuar, gjithsesi, nëse 
> punoni për gjetjen e koordinatave të monumentet, do u sugjeroja këtë listë të 
> Tiranës:
> 
> https://sq.wikipedia.org/wiki/P%C3%ABrdoruesi:Liridon/Monumentet/Lista_e_monumenteve_AL
>  
> <https://sq.wikipedia.org/wiki/P%C3%ABrdoruesi:Liridon/Monumentet/Lista_e_monumenteve_AL>
> 
> për të cilën kam grumbulluar të dhëna mbi 100 monumente duke përfshirë dhe 
> koordinatat, ndërsa rreth 50 janë me të dhëna themelore dhe pa koordinata.
> 
> ___
> Liridon Selmani 
> 
> 
> 
> From: Wikipedia-SQ <wikipedia-sq-boun...@lists.wikimedia.org 
> <mailto:wikipedia-sq-boun...@lists.wikimedia.org>> on behalf of Redon Skikuli 
> <rskik...@gmail.com <mailto:rskik...@gmail.com>>
> Sent: Friday, September 30, 2016 8:13 PM
> To: Open Labs Hackerspace
> Cc: wikipe...@albanien.ch <mailto:wikipe...@albanien.ch>; 
> wikipedia-sq@lists.wikimedia.org <mailto:wikipedia-sq@lists.wikimedia.org>
> Subject: Re: [Wikipedia-SQ] Wiki Loves Maps: projekti i permiresimit te 
> gjeoinformacionit ne Wikipedia
>  
> meqenese nuk na exi me vullnetaret e gjuhes italiane, Boris punoi me artikujt 
> ne gjuhen greke dhe mund ti gjeni ketu: 
> https://sq.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Wiki_Loves_Maps#Listat_e_artikujve_n.C3.AB_EL_.28Greke.29_Wikipedia_propozuara_p.C3.ABr_p.C3.ABrmir.C3.ABsim_gjeolokacionit
>  
> <https://sq.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Wiki_Loves_Maps#Listat_e_artikujve_n.C3.AB_EL_.28Greke.29_Wikipedia_propozuara_p.C3.ABr_p.C3.ABrmir.C3.ABsim_gjeolokacionit>
> Shume faleminderit Boris.
> 
> Nderkohe do propozoja nje takim te shtunen e ardhshme 8.10.2016 ne 16.00 @ 
> hackerspace per te pare se ku jemi me projekti, per ta rivitalizuar dhe per 
> te punuar bashkarisht. 
> Si mendoni? 
> Nqs  mblidhemi bejme nje event ne FB dhe promovim ne rrjetet sociale duke 
> shpresuar qe do na bashkohen dhe te tjere nga Open Labs. Na kane mbetur dhe 
> tre muaj dhe mendoj qe mund te bejme shume artikuj akoma ne gjuhet e tjera 
> por dhe ne shqip - tek monumentet e kultures mund te bejme shume pune. 
> 
> ---
> Redon Skikuli
> 
> On Sunday, September 4, 2016 at 9:58:38 PM UTC+2, Redon Skikuli wrote:
> Pershendetje grupi, na duhet nje ose me sheume persona qe ka njohuri te 
> gjuhes italiane per te identifikuar artikuj ne IT Wikipedia 
> (https://it.wikipedia.org/ <https://it.wikipedia.org/>) rreth qyteteve ose 
> lokacioneve te tjera te Shqiperise nga mungojne koordinatat gjeografike ne 
> nje format si ky ne imazh. Ne vijim artikujt do duhet te htohen 
> ketuhttps://sq.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Wiki_Loves_Maps#Listat_e_artikujve_n.C3.AB_IT_Wikipedia_propozuara_p.C3.ABr_p.C3.ABrmir.C3.ABsim_gjeolokacionit
>  
> <https://sq.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Wiki_Loves_Maps#Listat_e_artikujve_n.C3.AB_IT_Wikipedia_propozuara_p.C3.ABr_p.C3.ABrmir.C3.ABsim_gjeolokacionit>
> 
> Behet fjale per minimalisht 20 artikuj. Faleminderit, 
> 
> : 
> 
> 
> 
> ---
> Redon Skikuli
> 
> 
> On Friday, September 2, 2016 at 9:45:47 AM UTC+2, Redon Skikuli wrote:
> Meqenese kemi arritur minimumin qe na imponohet nga ranti per artikujt ne SQ 
> Wikipedia, do propozoja qe fokusi ne vijim te jene artikujt ne gjuhet e tjera 
> si Wikipedia Italisht, Anglisht etj. 
> Ne baze te planit te punes qe kemi bere ne takimet organizative (ne korrik ne 
> qofte se nuk gabohem) ne shtator kemi planifikuar nje edit-a-thon tjeter. Per 
> mua shtatori eshte shume muaj i zene dhe e kam te pamundur qe te zotohem per 
> nje edit-a-thon, por do punoj virtualisht. Sigurisht ne qofte se organizohet 
> edit-a-thon do ndihmoj me organizimin. Me informoni ne qofte se duhet dicka. 
> 
> ---
> Redon Skikuli
> 
> On Wednesday, August 31, 2016 at 9:09:02 AM UTC+2, Greta Doci wrote:
> Shume dashuri virtuale per Borisin <3
> Ndjese nuk kam arritur tju ndejk dot online kete jave por javen ne vazhdim do 
> jem aktive. Falemimderit
> 
> On 30 Aug 2016 4:39 p.m., "Boris Budini" <borisbud...@gmail.com 
> <mailto:borisbud...@gmail.com>> wrote:
> Hey djema dhe vajza, gjatë FOSSCamp, që është takimi i 3 i WikiLovesMaps, së 
> bashku me Redon <https://sq.wikipedia.org/wiki/P%C3%ABrdoruesi:Leeturtle>dhe 
> me Lars <https://sq.wikipedia.org/wiki/P%C3%ABrdoruesi:Albinfo> punuam për të 
> shtuar geolocations, dhe arritëm të përditësojmë mbi 254 artikuj. Një pjesë e 
> këtyre artikujve ishte përditësuar nga Punëtori 
> <https://sq.wikipedia.org/wiki/P%C3%ABrdoruesi:Pun%C3%ABtori>. Ndërkohë po 
> vazhdojmë të punojmë për gjuhët e tjera dhe atë shqipëtare. Faleminderit!
> -- 
> You received this message because you are subscribed to the Google Groups 
> "Open Labs Hackerspace" group.
> To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an 
> email to open-labs-albania+unsubscr...@googlegroups.com 
> <mailto:open-labs-albania+unsubscr...@googlegroups.com>.
> For more options, visit https://groups.google.com/d/optout 
> <https://groups.google.com/d/optout>.

_______________________________________________
Wikipedia-SQ mailing list
Wikipedia-SQ@lists.wikimedia.org
https://lists.wikimedia.org/mailman/listinfo/wikipedia-sq

Reply via email to