Burimi i te dhënave ka qenë harta virtuale e IMK (pak e komplikuar për 
shfletim):

http://imk.gov.al/Pages/Default.aspx

×

Si institucion zyrtar që është për monumentet, duhet ti ketë të sakta.

___

Liridon Selmani________________________________
From: Wikipedia-SQ <wikipedia-sq-boun...@lists.wikimedia.org> on behalf of 
Redon Skikuli <rskik...@gmail.com>
Sent: Thursday, October 13, 2016 11:53 PM
To: Open Labs Hackerspace
Cc: wikipe...@albanien.ch; wikipedia-sq@lists.wikimedia.org
Subject: Re: [Wikipedia-SQ] Wiki Loves Maps: projekti i permiresimit te 
gjeoinformacionit ne Wikipedia

Faleminderit Liridon. Pyetje: si i ki gjetur koordinatat? Pra cili eshte 
burimi? 'Pyes sepse nqs duhet konfirmim nga terreni me informo qe te 
organizojme dicka ne ditet ne vijim.

Nderkohe qe meqenese jemi nje takim prapa do propozoja qe edit-a-thon e 
ardhshem te jene:
- 02.11.2016 @17.00
- 09.11.2016 @ 17.00
Te dy ditet nuk kane pasur aktivitet tjeter.
Kam perditesuar dhe pad-in qe ndodhet ketu: 
https://public.etherpad-mozilla.org/p/ub2D3NgPQg.
Si mendoni?
---
Redon Skikuli

On Friday, October 7, 2016 at 8:11:02 PM UTC+2, Liridon Selmani wrote:

Përshëndetje,


Nuk jam në rrjedhë të aktiviteteve që keni planifikuar, gjithsesi, nëse punoni 
për gjetjen e koordinatave të monumentet, do u sugjeroja këtë listë të Tiranës:


https://sq.wikipedia.org/wiki/P%C3%ABrdoruesi:Liridon/Monumentet/Lista_e_monumenteve_AL


për të cilën kam grumbulluar të dhëna mbi 100 monumente duke përfshirë dhe 
koordinatat, ndërsa rreth 50 janë me të dhëna themelore dhe pa koordinata.


___

Liridon Selmani________________________________
From: Wikipedia-SQ 
<wikipedia-sq-boun...@lists.wikimedia.org<mailto:wikipedia-sq-boun...@lists.wikimedia.org>>
 on behalf of Redon Skikuli <rskik...@gmail.com<mailto:rskik...@gmail.com>>
Sent: Friday, September 30, 2016 8:13 PM
To: Open Labs Hackerspace
Cc: wikipe...@albanien.ch<mailto:wikipe...@albanien.ch>; 
wikipedia-sq@lists.wikimedia.org<mailto:wikipedia-sq@lists.wikimedia.org>
Subject: Re: [Wikipedia-SQ] Wiki Loves Maps: projekti i permiresimit te 
gjeoinformacionit ne Wikipedia

meqenese nuk na exi me vullnetaret e gjuhes italiane, Boris punoi me artikujt 
ne gjuhen greke dhe mund ti gjeni ketu: 
https://sq.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Wiki_Loves_Maps#Listat_e_artikujve_n.C3.AB_EL_.28Greke.29_Wikipedia_propozuara_p.C3.ABr_p.C3.ABrmir.C3.ABsim_gjeolokacionit
Shume faleminderit Boris.

Nderkohe do propozoja nje takim te shtunen e ardhshme 8.10.2016 ne 16.00 @ 
hackerspace per te pare se ku jemi me projekti, per ta rivitalizuar dhe per te 
punuar bashkarisht.
Si mendoni?
Nqs  mblidhemi bejme nje event ne FB dhe promovim ne rrjetet sociale duke 
shpresuar qe do na bashkohen dhe te tjere nga Open Labs. Na kane mbetur dhe tre 
muaj dhe mendoj qe mund te bejme shume artikuj akoma ne gjuhet e tjera por dhe 
ne shqip - tek monumentet e kultures mund te bejme shume pune.

---
Redon Skikuli

On Sunday, September 4, 2016 at 9:58:38 PM UTC+2, Redon Skikuli wrote:
Pershendetje grupi, na duhet nje ose me sheume persona qe ka njohuri te gjuhes 
italiane per te identifikuar artikuj ne IT Wikipedia 
(https://it.wikipedia.org/) rreth qyteteve ose lokacioneve te tjera te 
Shqiperise nga mungojne koordinatat gjeografike ne nje format si ky ne imazh. 
Ne vijim artikujt do duhet te htohen ketu 
https://sq.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Wiki_Loves_Maps#Listat_e_artikujve_n.C3.AB_IT_Wikipedia_propozuara_p.C3.ABr_p.C3.ABrmir.C3.ABsim_gjeolokacionit

Behet fjale per minimalisht 20 artikuj. Faleminderit,

:
[https://lh4.googleusercontent.com/proxy/ciBMqD8f5ydDoEpRy3qc0_9GYuMLjTrvqiG3c6Ikd0Ov3jGpi_B4xZr1deicGiifSE-MDE3qnW1OvLyH-kHOvxC5BPJW7lCEDHr-KMEJ9plf7fsfHyhlj9NQ2uQlw0teLueIinqbmsskjjYlrF7lPtMJbURgfhaQDAGAUtwfHtA36uEPaQIS0GkTW4P-30sJISM=w5000-h5000]


---
Redon Skikuli


On Friday, September 2, 2016 at 9:45:47 AM UTC+2, Redon Skikuli wrote:
Meqenese kemi arritur minimumin qe na imponohet nga ranti per artikujt ne SQ 
Wikipedia, do propozoja qe fokusi ne vijim te jene artikujt ne gjuhet e tjera 
si Wikipedia Italisht, Anglisht etj.
Ne baze te planit te punes qe kemi bere ne takimet organizative (ne korrik ne 
qofte se nuk gabohem) ne shtator kemi planifikuar nje edit-a-thon tjeter. Per 
mua shtatori eshte shume muaj i zene dhe e kam te pamundur qe te zotohem per 
nje edit-a-thon, por do punoj virtualisht. Sigurisht ne qofte se organizohet 
edit-a-thon do ndihmoj me organizimin. Me informoni ne qofte se duhet dicka.

---
Redon Skikuli

On Wednesday, August 31, 2016 at 9:09:02 AM UTC+2, Greta Doci wrote:

Shume dashuri virtuale per Borisin <3
Ndjese nuk kam arritur tju ndejk dot online kete jave por javen ne vazhdim do 
jem aktive. Falemimderit

On 30 Aug 2016 4:39 p.m., "Boris Budini" 
<borisbud...@gmail.com<mailto:borisbud...@gmail.com>> wrote:
Hey djema dhe vajza, gjatë FOSSCamp, që është takimi i 3 i WikiLovesMaps, së 
bashku me Redon<https://sq.wikipedia.org/wiki/P%C3%ABrdoruesi:Leeturtle> dhe me 
Lars<https://sq.wikipedia.org/wiki/P%C3%ABrdoruesi:Albinfo> punuam për të 
shtuar geolocations, dhe arritëm të përditësojmë mbi 254 artikuj. Një pjesë e 
këtyre artikujve ishte përditësuar nga 
Punëtori<https://sq.wikipedia.org/wiki/P%C3%ABrdoruesi:Pun%C3%ABtori>. Ndërkohë 
po vazhdojmë të punojmë për gjuhët e tjera dhe atë shqipëtare. Faleminderit!

--
You received this message because you are subscribed to the Google Groups "Open 
Labs Hackerspace" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email 
to 
open-labs-albania+unsubscr...@googlegroups.com<mailto:open-labs-albania+unsubscr...@googlegroups.com>.
For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.
_______________________________________________
Wikipedia-SQ mailing list
Wikipedia-SQ@lists.wikimedia.org
https://lists.wikimedia.org/mailman/listinfo/wikipedia-sq

Reply via email to