> I wonder what the -19 error from my dmesg is:
>
> <7>DEV: registering device: ID = '1-3'
> <7>dev_uevent - dev_uevent() returned -19
> <7>DEV: Unregistering device. ID = '1-3'

#define ENODEV          19      /* No such device */


Do you have the sysfs file system mounted? The userspace code uses it
to load the firmware.


I believe it is - there is a /sys - folder like this:

# ls -la /sys/
drwxr-xr-x   10 root     root            0 Dec 31 17:00 .
drwxr-xr-x   16 root     root         1024 Dec 31 17:00 ..
drwxr-xr-x   32 root     root            0 Dec 31 17:00 block
drwxr-xr-x   11 root     root            0 Dec 31 17:00 bus
drwxr-xr-x   20 root     root            0 Dec 31 17:00 class
drwxr-xr-x    7 root     root            0 Dec 31 17:00 devices
drwxr-xr-x    2 root     root            0 Dec 31 17:00 firmware
drwxr-xr-x    2 root     root            0 Dec 31 17:00 fs
drwxr-xr-x    3 root     root            0 Dec 31 17:02 kernel
drwxr-xr-x   12 root     root            0 Dec 31 17:00 module

Best regards,
Nikolaj
-------------------------------------------------------------------------
Take Surveys. Earn Cash. Influence the Future of IT
Join SourceForge.net's Techsay panel and you'll get the chance to share your
opinions on IT & business topics through brief surveys - and earn cash
http://www.techsay.com/default.php?page=join.php&p=sourceforge&CID=DEVDEV
_______________________________________________
Zd1211-devs mailing list - http://zd1211.ath.cx/
Unsubscribe: https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/zd1211-devs

Reply via email to