I get some good progress like following:

zpool import
  pool: cn03
    id: 1907858070511204110
 state: UNAVAIL
status: One or more devices are missing from the system.
action: The pool cannot be imported. Attach the missing
        devices and try again.
   see: http://www.sun.com/msg/ZFS-8000-6X

        cn03                       UNAVAIL  missing device
          raidz2-0                 ONLINE
            c4t5000C5000970B70Bd0  ONLINE
            c4t5000C5000972C693d0  ONLINE
            c4t5000C500097009DBd0  ONLINE
            c4t5000C500097040BFd0  ONLINE
            c4t5000C5000970727Fd0  ONLINE
            c4t5000C50009707487d0  ONLINE
            c4t5000C50009724377d0  ONLINE
            c4t5000C50039F0B447d0  ONLINE
          c22t3d0                  ONLINE
          c4t50015179591C238Fd0    ONLINE
          c22t4d0                  ONLINE
          c22t5d0                  ONLINE

        Additional devices are known to be part of this pool, though their
        exact configuration cannot be determined.

Any suggestions?



> -----Original Message-----
> From: Fred Liu
> Sent: 星期一, 九月 19, 2011 22:28
> To: 'Richard Elling'
> Cc: zfs-discuss@opensolaris.org
> Subject: RE: [zfs-discuss] remove wrongly added device from zpool
> >
> > You don't mention which OS you are using, but for the past 5 years of
> > [Open]Solaris
> > releases, the system prints a warning message and will not allow this
> > to occur
> > without using the force option (-f).
> >   -- richard
> >
>  Yes. There is a warning message, I used zpool add -f.
> Thanks.
> Fred
zfs-discuss mailing list

Reply via email to