Yes, there definitely seems to be something funky with ZDiscussions.  It's
been at the heart of several threads which claim "ZODB corruption".  If
someone had the time to figure it out, I think we'd all feel better.  ;-)

----- Original Message -----
From: "Bill Welch" <[EMAIL PROTECTED]>
To: <[EMAIL PROTECTED]>
Cc: "Jonathan Cheyne" <[EMAIL PROTECTED]>
Sent: Tuesday, November 28, 2000 10:50 AM
Subject: Re: [Zope] Possible disaster upgrading to 2.2.4


> On Tue, 28 Nov 2000, Jonathan Cheyne wrote:
> > Ah, I tried reinstalling zddiscussions, no joy, i tried deleting
> > zdiscussions but when you restart zeop it reinstalls the two products as
> > broken.
>
> You have to delete it from lib/python/Products as well, but it's a red
> herring for the real issue (see below).
>
> > i tried a new install of 2.2.4 then copy across my data.fs bits and
untar
> > various products in use on the site, but, exactly the same message. so
it
> > may not be th eupgrade but something in 2.2.4 itself that my data.fs
> > dislikes.
>
> No, it's your data.fs that's the problem. It's been corrupted the same way
> several others have been the past few months (ZDiscussions is suspiciously
> overrepresented as the pickled data in the traceback). See the 'Is data.fs
> corrupted' thread.
>
> Bill.
>
>
>
>
>
> _______________________________________________
> Zope maillist  -  [EMAIL PROTECTED]
> http://lists.zope.org/mailman/listinfo/zope
> **   No cross posts or HTML encoding!  **
> (Related lists -
>  http://lists.zope.org/mailman/listinfo/zope-announce
>  http://lists.zope.org/mailman/listinfo/zope-dev )
>
>


_______________________________________________
Zope maillist  -  [EMAIL PROTECTED]
http://lists.zope.org/mailman/listinfo/zope
**   No cross posts or HTML encoding!  **
(Related lists - 
 http://lists.zope.org/mailman/listinfo/zope-announce
 http://lists.zope.org/mailman/listinfo/zope-dev )

Reply via email to