No, wpa_passphrase didn't help me.

07.01.2014 15:23, Maciej Milewski пишет:
> On 06.01.2014 15:28, Alexandr wrote:
>> I simply changed key in this listing to "secret". Yes, I tried a very
>> simple configuration, no luck:
>>
>> network={
>> ssid="door"
>> psk="secret"
>> }
> Try using wpa_passphrase:
> man wpa_passphrase.
> It should create correct psk.
>
>> 06.01.2014 16:24, Adrian Chadd пишет:
>>> The passphrase 'secret' is too short for WPA.
>>>
>>> I gather it's not _that_, but is it long enough to meet WPA reuirements?
>>>
>>> Have you tried removing the proto= and bssid lines? You don't strictly
>>> need them.
>>>
>>> Thanks!
>>>
>>> -a
>>>
>>>
>>> On 6 January 2014 06:00, Alexandr <shur...@shurik.kiev.ua> wrote:
>>>> Hello,
>>>>
>>>> I recently upgraded system on my laptop to current with a hope to get my
>>>> wireless card working. Now it successfully recognized by kernel:
>>>>
>>>> iwn0: <Intel Centrino Wireless-N 2230> mem 0xf2d00000-0xf2d01fff irq 17
>>>> at device 0.0 on pci3
>>>>
>>>> Unfortunately, I can't connect to my home access point:
>>>>
>>>> wpa_supplicant[519]: wlan0: CTRL-EVENT-DISCONNECTED
>>>> bssid=54:e6:fc:e4:48:c4 reason=0
>>>> wpa_supplicant[519]: wlan0: WPA: 4-Way Handshake failed - pre-shared key
>>>> may be incorrect
>>>> wpa_supplicant[519]: wlan0: CTRL-EVENT-SSID-TEMP-DISABLED id=0
>>>> ssid="door" auth_failures=10 duration=30
>>>>
>>>> I tried different security settings (WPA-WPA2 + AES-TKIP), wireless
>>>> modes, radio channels on my access point, the same error.
>>>>
>>>> # ifconfig wlan0
>>>> wlan0: flags=8843<UP,BROADCAST,RUNNING,SIMPLEX,MULTICAST> metric 0 mtu 1500
>>>>         ether 68:5d:43:92:3a:88
>>>>         nd6 options=29<PERFORMNUD,IFDISABLED,AUTO_LINKLOCAL>
>>>>         media: IEEE 802.11 Wireless Ethernet autoselect (autoselect)
>>>>         status: no carrier
>>>>         ssid door channel 1 (2412 MHz 11g ht/40+)
>>>>         country US authmode WPA2/802.11i privacy ON deftxkey UNDEF
>>>> txpower 13
>>>>         bmiss 10 scanvalid 60 bgscan bgscanintvl 300 bgscanidle 250
>>>>         roam:rssi 7 roam:rate 64 protmode CTS ampdulimit 8k -amsdutx 
>>>> amsdurx
>>>>         shortgi wme roaming MANUAL
>>>>
>>>> /etc/wpa_supplicant.conf:
>>>>
>>>>         ctrl_interface=/var/run/wpa_supplicant
>>>>         ctrl_interface_group=wheel
>>>>         eapol_version=2
>>>>
>>>> network={
>>>>         ssid="door"
>>>>         bssid=54:e6:fc:e4:48:c4
>>>>         key_mgmt=WPA-PSK
>>>>         proto=WPA RSN
>>>>         psk="secret"
>>>> }
>>>>
>>>>
>>>> Other home devices connets to AP without problems. Can you point me how
>>>> I can debug it?
>>>>
>>>>
>>>>
>>>> _______________________________________________
>>>> freebsd-wireless@freebsd.org mailing list
>>>> http://lists.freebsd.org/mailman/listinfo/freebsd-wireless
>>>> To unsubscribe, send any mail to "freebsd-wireless-unsubscr...@freebsd.org"
>> _______________________________________________
>> freebsd-wireless@freebsd.org mailing list
>> http://lists.freebsd.org/mailman/listinfo/freebsd-wireless
>> To unsubscribe, send any mail to "freebsd-wireless-unsubscr...@freebsd.org"
>

_______________________________________________
freebsd-wireless@freebsd.org mailing list
http://lists.freebsd.org/mailman/listinfo/freebsd-wireless
To unsubscribe, send any mail to "freebsd-wireless-unsubscr...@freebsd.org"

Reply via email to