> From: Nate Coraor [mailto:n...@bx.psu.edu]

> This should work, it looks like there may be a bug with handling tool shed
> IDs when determining job destinations. You are actually supposed to be
> able to use any of:
> 
>   shed_host/repos/owner/repo/tool_id/version
>   shed_host/repos/owner/repo/tool_id
>   tool_id
> 
> I'll take a look at this as soon as possible.  One thing you might try in
> the short term is using the percent encoded tool id in the <tool> tag in
> job_conf.xml:

Hi Nate,

Using the percent encoded form was the first thing I tried (before emailing the 
list).  It didn't make any difference.  I think there's another reason it's not 
picking it up.  Thanks for looking into this.

cheers,
Simon


=======================================================================
Attention: The information contained in this message and/or attachments
from AgResearch Limited is intended only for the persons or entities
to which it is addressed and may contain confidential and/or privileged
material. Any review, retransmission, dissemination or other use of, or
taking of any action in reliance upon, this information by persons or
entities other than the intended recipients is prohibited by AgResearch
Limited. If you have received this message in error, please notify the
sender immediately.
=======================================================================

___________________________________________________________
Please keep all replies on the list by using "reply all"
in your mail client.  To manage your subscriptions to this
and other Galaxy lists, please use the interface at:
  http://lists.bx.psu.edu/

To search Galaxy mailing lists use the unified search at:
  http://galaxyproject.org/search/mailinglists/

Reply via email to