The latest development release of Galaxy which planemo targets by
default requires virtualenv to be available. Can you verify that it is
not available on your machine and install it and try again. I will try
to have planemo give a clearer error in this case if it is indeed the
problem.

-John

On Tue, Nov 17, 2015 at 8:21 PM, Tiago Antao <t...@popgen.net> wrote:
> On Tue, 17 Nov 2015 14:48:03 +0000
> John Chilton <jmchil...@gmail.com> wrote:
>
>> Thanks for the bug report. Somehow Galaxy isn't installing the
>> development wheels into the transient Galaxy's virtualenv, I've wiped
>> out my planemo caches and I can't reproduce this locally.
>
> From planemo 0.19 to 0.20 I have also found that problem, but I
> installed many tools on my conda environment to compensate for that (I
> should have reported that bug also, sorry)
>
>
>
>> Can you send me the green log messages at the beginning of the test
>> command as well as the few lines after them (maybe just paste the
>> whole thing into a gist or something).
>
> I have put everything on the log on this gist:
> https://gist.github.com/tiagoantao/488172904527ce854110
> Note that my environment is problematic (as in having too much stuff) as
> I had to pip and conda install quite a few packages due to the
> virtualenv not being in use.
>
> Thanks,
> Tiago
>
___________________________________________________________
Please keep all replies on the list by using "reply all"
in your mail client.  To manage your subscriptions to this
and other Galaxy lists, please use the interface at:
  https://lists.galaxyproject.org/

To search Galaxy mailing lists use the unified search at:
  http://galaxyproject.org/search/mailinglists/

Reply via email to