שלום לכולם

אני אסתכן בכך שאעורר עלי את זעם ההמון בגלל העברית (אבל זה הזמן שלכם להוכיח שהעברית בלינוקס עובדת כראוי)

ראשית אציג את את עצמי: שמי שחר דג ואני עובד במדעי המחשב מזה כ 6 שנים כאחראי על מעבדת מחשבים (המעבדה לפיתוח תוכנה ומערכות - SSDL) לפני 6 שנים כל המחשבים במעבדה היו dual boot חלונות ולינוקס ואני הייתי חדש בתחום. ההרצאות של המועדון וההיכרות עם הפעילים עזרו לי מאד בטיפול במכונות הלינוקס. מאז מספר תחנות הלינוקס שלי פחת משמעותית, היכולת שלי השתפרה קצת וגם עברתי מלינוקס חינמי לחבילה קנויה (כשמדובר באקדמיה זה כמעט חינם) המספקת גם תמיכה (וגם הפקולטה העבירה את השרתים מ unix ללינוקס). מפעם לפעם (די נדיר למען האמת) אני בא לשמוע הרצאות, אבל רק אם אני חושב שההרצאות תהינה מועילות לעבודה שלי (לדוגמא ההרצאה של אורנה אגמון על כלי דיבג). באופן אישי אני עסוק בימי שני בערב, אבל גם קודם לכן ירדה הנוכחות שלי בהרצאות. אני נוטה להסכים שכאשר מדובר על כלים / תוכנות חדשות הרצאה קצרה שתציג את הכלי מספיקה. כך הציבור יכיר בקיום הכלי ואם הוא נחוץ לו ילך וילמד אותו. כמובן שאם יש כלי מסובך במיוחד ואחד מחברי המועדון הוא מומחה לכלי זה יעזור לקבל הרצאה יותר מקיפה. כאשר מדובר בטכנולוגיה, אני חושב שאין להסתפק בהרצאה קצרה אלא יש לדבוק בפורמט הישן של הרצאה מלאה, או לפתוח בהרצא שלאחריה דיון פתוח בין כל אלו שמכירים את הטכנולוגיה. אני רואה בהיכרות עם האנשים אחד מהיתרונות הגדולים של ההגעה להרצאות המועדון וחבל לי שעם הזמן אני מאבד את הקשר עם הקהל הקבוע.

יש לי שני רעיונות:
ראשית רעיון פרוע, אולי בהתחשב בכך שחלק מהחברים הם סטודנטים בטכניון, כדאי לתת חלק מההרצאות (אולי רק פעם בחודש) בצהרי יום ד' (יום ד' 12:30-14:30) זמן בו לא מתקיימים לימודים. כך יש סיכוי למשוך להרצאות את אילו מבין הסטודנטים (והעובדים) שלא נמצאים בטכניון בערב בקשר לפרסום פעילות המועדון, אני מוכן לתלות אצלי במעבדה (ואני חושב שגם מעבדות נוספות תסכמנה לכך) פירסום של המועדון (ברגע שיהיה עמוד מקובל על הכל).

שחר דג
_____________________________________________________________________________________________

I am looking for old Vinyl record.
If you have any that you don’t need please call me at 972-52-5919063 or send me mail to [EMAIL PROTECTED]

Thanks
Shahar

----- Original Message ----- From: "Eli Billauer" <[EMAIL PROTECTED]>
To: "Haifa Linux Club Mailing list" <haifux@haifux.org>
Sent: Tuesday, March 14, 2006 14:53
Subject: [Haifux] Honey, I shrunk the club


Hello all,

I think it's time to talk about this: The number of participants in Haifux lectures seems to be shrinking lately. It was notable in particular in Orr's and Guy's recent lectures, which both covered highly technical issues, which have plenty of implications even if you don't deal directly with the subjects involved.

I remember far more participants in much more esoteric issues.

There has been suggestions that slides shouldn't be published on the site, because people read the slides instead of coming (!!?). Personally, I behave in the opposite way (no slides, won't come), but I believe this issue is worth a discussion.

And of course, I would suggest to discuss the reasons of what appears to be a decline of the great Haifux empire. Standing at 142 lectures (w2l and SiL not included) could it be that we've already covered it all? Are we getting settled down, old and rusty? Are we missing the fun of being underground?

Your opinions are mostly welcome. And if possible, please talk about why *you* don't show up. I believe it's more interesting than general theories about what happens.

Hag Sameah,
   Eli

--
Web: http://www.billauer.co.il



--------------------------------------------------------------------------
Haifa Linux Club Mailing List (http://www.haifux.org)
To unsub send an empty message to [EMAIL PROTECTED]




--------------------------------------------------------------------------
Haifa Linux Club Mailing List (http://www.haifux.org)
To unsub send an empty message to [EMAIL PROTECTED]


Reply via email to