/Ja , però i si les pells fossin d'animals escorxats legalment previ
atordiment ? Llavors la web perd tot sentit no ?  Vull dir , es el
mètode de sacrifici o el fet en si el que ho fa immoral ? Ostres, no se
si m'explico.
Aquesta web , esta en contra de matar animals NOMES per la seva pell (
com a mínim, això es el que entenc ).  Fan servir el vídeo de com ho fan
a un lloc del tercer mon (?), que es prou escruixidor com per fer
esgarrifar, però ho fan passar com si fos el més normal del mon, quan
segur , la major part del venedors de pells, s'abasteix de pells
procedents de sacrificis legals, en escorxadors també legals. D'altra
manera seria impossible abastir el mercat. /
// Em sembla entendre que creus que l'autor del video és el mateix que el de la pàgina web, i no és aixi. El video procedeix de la pàgina http://www.protection-animaux.com/ , a on pertany qui l'ha gravat, i l'autor de la pàgina que comentem ha agafat el video per mostrar-lo d'aquesta forma sensacionalista i sense explicar el context. Per a mi, la cria d'animals per ser utilitzats única i exclusivament com matèria primera en el mercat de la pell ho trobo immoral. Si a més, la mort de l'animal es produeix d'aquesta manera és immoral i revestit d'una crueltat desmesurada i gratuïta.

No es que cregués que l'autor del video es el de la mateixa web. Però es ell que fa servir un argument per atacar una altra cosa,i com que es tan escabros, per mi li treu credibilitat. Es el que deia de les pomes i les peres. Una cosa és com s'han de sacrificar els animals ( ja sigui per consum com per la seva pell) i l'altra es si s'han de criar i sacrificar animals només per la seva pell. A la web es veu el video entre dues models amb pells que no son les seves. Quina imatge crea aixo ? l'associació es immediata. Aquest video encaixa molt millor a la web suïssa d'origen.

Segurament, tal com dius, el mercat s'abasteix de granges i escorxadors legals, però el fet de què aquest mercat xinès trobi clientela en els païssos "civilitzats" pot suposa un augment de granges que continuïn amb aquest mètode. Com la moral industrial sempre va bastantes pases enrere respecte la moral social, per això preguntava qui era el més barbar, si les persones que viuen encara en una societat rural o aquelles que sabent com funcionen aquestes granges fan els ulls clucs en benefici propi. Salutacions

Clar. Crec que hi ha barbars aquí i alla. Però no ens podem mesurar d'igual manera. Tot necessita el seu proces. Però tot això es pot discutir un cop sabem si esta bé que la gent porti pells o no.


excubitOr

_______________________________________________
llista de correu de l'Internauta
Internauta@internauta.net
http://zeus.internauta.net/mailman/listinfo/internauta

Respondre per correu electrònic a