Bona tarda família:

Si, tens raó ... em van fotre "bronca" per estar escrivint a una Agenda-e .. de totes maneres es com lo de prohibir tenir connectat els mòbils en les benzineres .... no he sentit mai un accident per això ... a no ser que interferim en el mando que manipula el sortidor, altra cosa no se ... es que soc mol mal pensat i com que hi vaig sovint a fer benzina, dons mes o menys se on no tinc que posar-ne ...

Pel que fa a les normes, no he entès mai que ensenyin com posar un "salvavides" en un trajecte interior (la majoria que he fet) ... es lo mes còmic que he vist mai ... potser es que quant cauen ho fan en algun riu, bassa o toll d'aigua. De fet no se de que serviria el "salvavides" ... i dic jo, perque no ensenyen com posar un paracaigudes, no seria mes pràctic? (no, segur que lo del paracaigudes ho ensenyen en els vaixells) ... tot i que tampoc servis per res. O es per no acollonir al personal?.

... així ens creiem mes segurs. Jo el que miro sempre es l'horòscop del comandant ... si li diu, mal dia per viatjar .. res, ni bon dia, ni mirar-lo i sobre tot resar perque, com sempre, s'equivoquin. Algú li han encertat? .. no, no ho poden explicar :-))

----- Original Message ----- From: <[EMAIL PROTECTED]>
To: <llista@internauta.net>
Sent: Monday, July 03, 2006 4:17 PM
Subject: [Internauta] Lisboa i fotografies en vol (Era:Mundial 2006)Ui, però atenció amb la companyia amb que ho fas, perque encara us ficarien en algun lio. Com que les normes diuen que "per evitar possibles interferències
amb els equips de navegació, està prohibit l'ús d'aparells electrònics a
les fases d'enlairament i aterratge". I clar, com que les normes ho diuen,
doncs... es possible que us cridin l'atenció per aquest fet... Per sort, hi han companyies que no et diuen res per això.
_______________________________________________
llista de correu de l'Internauta
llista@internauta.net
http://zeus.internauta.net/mailman/listinfo/internauta

Respondre per correu electrònic a