Hello,

I have this issue: ups is working fine for a time but when I stop the
services or if I unplug the ups device (over usb) I get the following in
/var/log/messages

I am running nut-2.4.1 on RHEL4.

Sep 28 14:44:57 mabolas upsd[24151]: Signal 15: exiting
Sep 28 14:45:06 mabolas upsmon[24156]: Signal 15: exiting
Sep 28 15:04:10 mabolas sshd(pam_unix)[29190]: session closed for user root
Sep 28 15:04:36 mabolas kernel: NETDEV WATCHDOG: eth0: transmit timed out
Sep 28 15:04:36 mabolas kernel: tg3: eth0: transmit timed out, resetting
Sep 28 15:04:36 mabolas kernel: tg3: DEBUG: MAC_TX_STATUS[00000008]
MAC_RX_STATUS[00000000]
Sep 28 15:04:36 mabolas kernel: tg3: DEBUG: RDMAC_STATUS[00000000]
WDMAC_STATUS[00000000]
Sep 28 15:04:36 mabolas kernel: tg3: eth0: Link is down.
Sep 28 15:04:38 mabolas kernel: tg3: eth0: Link is up at 1000 Mbps, full
duplex.
Sep 28 15:04:38 mabolas kernel: tg3: eth0: Flow control is off for TX and
off for RX. 

As soon I kill usbhid-ups, I lost my ssh connexion. Logs say ssh is lost
after 15m but in fact I couldn't type anything just after the ups stop. The
network is resetted 15 minutes later. 

It appears this error occures only when nut has run for some days (4 days in
this case). When stopping ups after few hours, nothing happens.

I also have noticed some wierd behaviours on other applications that might
be related. I'm not so sure it is the same so I will make a seperate thread
when I have more debug info on that.

Can you help me fix this?

Regards,
Antoine


_______________________________________________
Nut-upsuser mailing list
Nut-upsuser@lists.alioth.debian.org
http://lists.alioth.debian.org/mailman/listinfo/nut-upsuser

Reply via email to