Hi all,
        now I believe a fair while ago I had seen references on the
listserver to bugs in the print servers for P99SE. Does this possibly
include a bug that does not allow mechanical layers to be added to all
plots? If not, in Final Plots, how do you get the "Layers To Add When
Creating Plots" to work after selecting/checking the mech layers that I want
added to my plot? I have tried checking any number of these mechanical
layers and they never seem to get added to my plots. I have rebuilt and
re-processed the plots.

Sincerely,

Brad Velander
Lead PCB Design
Norsat International Inc.
#100 - 4401 Still Creek Dr.,
Burnaby, B.C., Canada.
V5C6G9.
voice: (604) 292-9089 (direct line)
fax:    (604) 292-9010
email: [EMAIL PROTECTED]
www: www.norsat.com



* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
*  This message sent by: PROTEL EDA USERS MAILING LIST
*
*  Use the "reply" command in your email program to
*  respond to this message.
*
*  To unsubscribe from this mailing list use the form at
*  the Association web site. You will need to give the same
*  email address you originally used to subscribe (do not
*  give an alias unless it was used to subscribe).
*
*  Visit http://www.techservinc.com/protelusers/subscrib.html
*  to unsubscribe or to subscribe a new email address.
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

________________________________________________________

To leave the EDAFORUM discussion list, send a email with
'leave edaforum' in the body to '[EMAIL PROTECTED]'

More Information : http://www.dolist.net

Reply via email to