Bill,

A couple things... I just did a little checking... maybe this applies to
your situation.

I placed a long port... saved the schematic and then re-opened it and turned
the OrCad ports option on.  The port size changed to the OrCad size
port(length 70).

I closed the schematic(no save) and re-opened it... still OrCad size...
Turned the option off... still OrCad size...
Closed the Schematic and re-open it... back to normal(long port).
Turn OrCad Ports back on and save schematic and repeat above and the size
does NOT recover.

When you turn the OrCad ports option off I did not see the ports change back
immediately, to see the change you have to close the schematic(without
saving it) and re-open it while the option is turned off... this will
restore them to their original size.

If you saved the schematic while the OrCad ports option was on, then I
believe it also saved the ports at their current size, and they would have
to be changed back manually.

I hope this helps.

If you saved it while the option was on... you may be able to get going from
a back-up copy.

----------------------------------------------------------------------
Colby Siemer                        ** Custom Battery Chargers
                                           ** Custom Power Supplies
PowerStream Technology       ** Custom UPS
140 S. Mountainway Drive      ** Custom DC/DC Converters
Orem Utah 84058                  ** Power management electronics for OEMs

http://www.PowerStream.com

----- Original Message -----
From: "Brooks,Bill" <[EMAIL PROTECTED]>
To: "'Protel EDA Forum'" <[EMAIL PROTECTED]>
Sent: Tuesday, April 17, 2001 12:43 PM
Subject: Re: [PEDA] problem w/ ports on Protel Schematic Service pack 6


> Well, I uninstalled the protel software and re-installed from the CD and
> updated to sp5 and the problem persists!!! It seems the software is
changing
> the length of the little boxes around the ports ... although I don't
> understand how the re-installed software KNEW where the last file I had
been
> working on was!!! It obviously didn't uninstall everything!!! Otherwise it
> would not have know where to look for the file...
> Does this give anyone a clue as you what is going on?
> Bill Brooks
> PCB Design Engineer
> DATRON WORLD COMMUNICATIONS INC.
> 3030 Enterprise Court
> Vista, CA 92083
> Tel: (760)597-1500 Ext 3772 Fax: (760)597-1510
> mailto:[EMAIL PROTECTED]
> IPC Designers Council, San Diego Chapter
> http://www.ipc.org/SanDiego/
> http://home.fda.net/bbrooks/pca/pca.htm
>
>
>
> -----Original Message-----
> From: Isabelle BAUDRY [mailto:[EMAIL PROTECTED]]
> Sent: Tuesday, April 17, 2001 9:53 AM
> To: Protel EDA Forum
> Subject: Re: [PEDA] problem w/ ports on Protel Schematic Service pack 6
>
>
> Bill,
>
> The reason may be that you have selected "Orcad Ports" in the form
> /Tools/Preferences/schematics by mistake.
>
> Isabelle Baudry
> - CIRPACK -
> 13 rue Salomon de Rothschild
> F-92150 Suresnes
> tel: +33 1 41 44 37 65
> fax: +33 1 41 44 37 61
> [EMAIL PROTECTED]
> www.cirpack.com
>
>
> -----Message d'origine-----
> De : Brooks,Bill [mailto:[EMAIL PROTECTED]]
> Envoy  : mardi 17 avril 2001 18:18
>   : 'Protel EDA Forum'
> Objet : [PEDA] problem w/ ports on Protel Schematic Service pack 6
>
>
> Another weird problem....
>
> I have a schematic that was edited by another user here that looks fine on
> his machine... but when I pull it up the ports all change in length and
are
> not connected properly. Anyone seen this effect? Maybe I have some setting
> that's wrong? or he does? can anyone clarify what's going on? I pull the
> same file up in 98 and it looks fine!!!
> Whets happening here?



* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
* To post a message: mailto:[EMAIL PROTECTED]
*
* To join or leave this list visit:
* http://www.techservinc.com/protelusers/subscrib.html
*                      - or email -
* mailto:[EMAIL PROTECTED]?body=leave%20proteledaforum
*
* Contact the list manager:
* mailto:[EMAIL PROTECTED]
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Reply via email to