that's funny i was just chasing this problem (rats nest lines not
disappearing)
i even sent the bd file to protel
then i noticed that on another machine it was ok
it also was a generic geforce bd
elsa bd ok

Dennis Saputelli

Rich Thompson wrote:
> 
> i had terrible problems with a generic geforce2 card using the supplied
> drivers with rats nest lines not disapearing when moving and the 3d display
> taking 3 mins to update on a simple board. However, after downloading the
> nvidia test drivers it works flawlessly.  not as good as my old elsa card
> though.........
> 
> rich
> 
> -----Original Message-----
> From: Brian Guralnick [mailto:[EMAIL PROTECTED]]
> Sent: 21 May 2002 21:09
> To: Protel EDA Forum
> Subject: Re: [PEDA] 3D VIEW USING RADEON7000
> 
> > I have problems too with an Nvidia GeForce2 card. It's supposedly OpenGL
> > compatible, but who know...
> >
> Hhahaahhaahhah, may be for games, but not the real, full, authentic OpenGL.
> Not even close.  That goes for ATI & Matrox as well.
> 
> ____________
> Brian Guralnick
> 
> ----- Original Message -----
> From: "Tony Karavidas" <[EMAIL PROTECTED]>
> To: "Protel EDA Forum" <[EMAIL PROTECTED]>
> Sent: Wednesday, May 15, 2002 4:09 PM
> Subject: Re: [PEDA] 3D VIEW USING RADEON7000
> 
> > I have problems too with an Nvidia GeForce2 card. It's supposedly OpenGL
> > compatible, but who know...
> >
> > Protel should be able to tell us what version of OpenGL they REQUIRE and
> > there should be a test suite that we could do on a card to know if it will
> > work properly. Heck, each card manufacturer probably has numerous bugs in
> > there OpenGL implementation, hence the need for constant driver updating.
> >
> > If I were to buy another video card, I would first ask Protel: "What card
> > WORKS PROPERLY with your tools? What card(s) have you tested?"
> >
> > Even the third party 3D guy (Qualicad I think) mentioned problems with
> > various OpenGL implementations. (I never could get their tool working on
> my
> > machine, but it did work on my notebook although it was slow)
> >
> > Tony
> >
> >
> > > -----Original Message-----
> > > From: Christopher Rhomberg [mailto:[EMAIL PROTECTED]]
> > > Sent: Friday, December 31, 1999 11:43 PM
> > > To: PROTEL EDA FORUM
> > > Subject: [PEDA] 3D VIEW USING RADEON7000
> > >
> > >
> > > Hi all,
> > >
> > > I just got a Radeon7000/RadeonVE 64MB 3D Graphics Accelerator
> > > card. The card works great with all my other programs and with
> > > Protel 99SE mostly but when I try to get a 3D picture of my PCB I
> > > can see for about half a second the board as it refreshes when I
> > > change the angle of view but when it is complete with it's
> > > refresh I just see black and white lines and stripes.If I move
> > > the view again, again I see the picture for a very short time as
> > > it refreshes and then back to black and white lines.
> > > Anyone got any idea what is the problem?
> > > There are settings for the OpenGL but I don't really understand
> > > all the settings and what they are for.
> > >
> > > Regards
> > >
> > > Chris Rhomberg
> > >
> >

-- 
___________________________________________________________________________
www.integratedcontrolsinc.com            Integrated Controls, Inc.    
   tel: 415-647-0480                        2851 21st Street          
      fax: 415-647-3003                        San Francisco, CA 94110

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
* To post a message: mailto:[EMAIL PROTECTED]
*
* To leave this list visit:
* http://www.techservinc.com/protelusers/leave.html
*
* Contact the list manager:
* mailto:[EMAIL PROTECTED]
*
* Forum Guidelines Rules:
* http://www.techservinc.com/protelusers/forumrules.html
*
* Browse or Search previous postings:
* http://www.mail-archive.com/proteledaforum@techservinc.com
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Reply via email to