I have a copy of our company logo in the C:\Program Files\Design Explorer 99
SE\System\Buttons directory on all PC's with Protel installed, cludgy but it
works, if all Templates have C:\Program Files\Design Explorer 99
SE\System\Buttons as the location of the bmp file.

Tom.

-----Original Message-----
From: Dennis Saputelli [mailto:[EMAIL PROTECTED]]
Sent: Thursday, 13 June 2002 11:57 AM
To: Protel EDA Forum
Subject: Re: [PEDA] graphic logo on schem


can someone tell me again how to get a graphic logo to work consistently
on a schematic across a network?

i put a copy of the bmp in the local directory of the project DDB
also inside the DDB (a desperate move maybe)

when working on other machines on the network the logo comes and goes

(when working on other machines the work is done thru mapped drive
letters)

if i open the DDB which holds the given .dot template the logo magically
appears

on the local machine (the machine on which it was created) this is not
necessary

Dennis Saputelli



************************************************************************
* Tracking #: D8DC8BC594B56C41B2D293079AEEC1DFAC0A4595
*
************************************************************************
-- 
___________________________________________________________________________
www.integratedcontrolsinc.com            Integrated Controls, Inc.    
   tel: 415-647-0480                        2851 21st Street          
      fax: 415-647-3003                        San Francisco, CA 94110

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
* To post a message: mailto:[EMAIL PROTECTED]
*
* To leave this list visit:
* http://www.techservinc.com/protelusers/leave.html
*
* Contact the list manager:
* mailto:[EMAIL PROTECTED]
*
* Forum Guidelines Rules:
* http://www.techservinc.com/protelusers/forumrules.html
*
* Browse or Search previous postings:
* http://www.mail-archive.com/proteledaforum@techservinc.com
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Reply via email to