Nope, 'fraid not.  I hadn't changed the settings, but just to make sure I went in to 
check.  I also set it really slow, then really fast - no change.

I really think it's 99SE, because it's very specific.  Only the first 
'Measure-distance' is affected, or the first place-via.  All the rest in that 
Measure-distance session are normal and fine, but cancel it, then do it again, and the 
same phenomenon repeats.  I just wonder *what* got changed to cause this.

--
Dean Carpenter
Principal Architect
Purdue Pharma
203-588-7666
[EMAIL PROTECTED]
94TT :)


-----Original Message-----
From: Darren [mailto:[EMAIL PROTECTED]
Sent: Monday, March 15, 2004 5:30 PM
To: 'Protel EDA Forum'
Subject: Re: [PEDA] Mouse insists first click is a double-click



Hi Dean,

Sounds like a problem caused by the double click speed
for the mouse, have a play with it, control panel, mouse
etc...

Darren Moore


> -----Original Message-----
> From: Carpenter, Dean [mailto:[EMAIL PROTECTED] 
> 
> 
> Hi All -
> 
> OK, this is an odd one ...  Recently 99SE started insisting 
> that I did a double-click on the mouse when starting an 
> operation.  But only for the first time.  
> 
> For example, if I do a Reports->Measure-distance, the first 
> time I click, it dings and pops up with a "Distance = 0mils" 
> for X and Y, as if I had clicked twice on that one spot.  
> After that, I can measure properly to my hearts content.  ESC 
> to exit, and do it again, and the exact same thing happens.
> 
> That I can live with.  What gets really annoying is when 
> placing a pad or a via.  It almost always puts two down right 
> on top of each other for the first one.  When creating a pcb 
> library part, I select PAD, then start placing pads.  Pad 
> number 0 and 1 are on top of each other, the others all place 
> normally.
> 
> It's not the mouse.  I've tried several - they all exhibit 
> the same behavior.  And that behavior is a little too 
> specific to be a hardware issue, it should be happening all 
> over the place, and in other software.


* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
* To post a message: mailto:[EMAIL PROTECTED]
*
* To leave this list visit:
* http://www.techservinc.com/protelusers/leave.html
*
* Contact the list manager:
* mailto:[EMAIL PROTECTED]
*
* Forum Guidelines Rules:
* http://www.techservinc.com/protelusers/forumrules.html
*
* Browse or Search previous postings:
* http://www.mail-archive.com/[EMAIL PROTECTED]
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Reply via email to