Cum, nu se mai practica "Sa moara capra vecinului." in Romania?
Dan G
On 6/15/2011 4:24 AM, Gushterul LAIR wrote:
Aveam pretentii de la lista asta... ati ajuns sa postati stiri de pe Cancan ?:) Parca au mai fost cateva WWIII, cu India cu Coreea cu Afganistanul cu Siria cu Iranul... hai ca pana la urma tot se intampla:)

Iti garantez eu ca nu o sa moara 80% din locuitorii Americii in 2012.

Gushterul


------------------------------------------------------------------------
*From:* Arhitectura <d...@dsclex.ro>
*To:* protest-ro@yahoogroups.com
*Sent:* Wed, June 15, 2011 12:51:57 PM
*Subject:* Re: [protest-ro] ca la noi?"In general este un experiment interesant care dovedeste incaodata puterea organizatorica a societatii americane"
Sunt cu totul de acord !
Administratorul NASA, generalul Charles F. Bolden, cere angajatilor Agentiei Spatiale să fie pregătiti si să îsi pregătească si familia pentru orice dezastru care s-ar putea întâmpla.
http://www.nasa.gov/centers/hq/emergency/personalPreparedness/index.html
Singurul dezastru anuntat (de Nouriel Roubini) este criza economica din 2012, cand vor muri de foame 80% din locuitorii Americii. Singurul neanuntat este intrarea SUA in incapacitate de plata :) si declansarea WWIII pentru stergerea datoriilor si a 99% din populatia Terrei O fi mare capacitatea de organizare a sclavilor americani care isi revin dupa fiecare criza economica declansata de sefii lor, dar si mi mare este imbecilitatea lor, intrucat aleg de fiecare data pe cel ales deja de "sefi".
Cu stima,
Dicu-Sava Cristian
www.dsclex.ro <http://www.dsclex.ro>
http://arid.wordpress.com
Raspunde prin e-mail lui