Glad you got it working!

Christian

-- 
Christian Hammond - chip...@chipx86.com
Review Board - http://www.review-board.org
VMware, Inc. - http://www.vmware.com


On Wed, Aug 12, 2009 at 5:23 AM, Geetanjali <geetanjali...@gmail.com> wrote:

>
> I could finally resolve the issue and get RB running :)
> pysvn was crashing as I was using an older version of subversion
> client. After upgrading it to 1.4.6 and rebuilding pysvn, I am able to
> work with reviewboard.
>
> Thanks for the quick responses.
>
> Regards,
> Geetanjali
>
>
>
> On Aug 11, 12:26 pm, Christian Hammond <chip...@chipx86.com> wrote:
> > Almost sounds like PySVN is crashing or something. Otherwise, some
> exception
> > would be shown, and you'd see *something* on the screen.
> >
> > Which distro is this, and what method did you use for installing both
> libsvn
> > and pysvn?
> >
> > Are you using http, https, svn://, or svn+ssh:// for the SVN repository?
> >
> > One thing to try is to open up a python console and type the following:
> >
> >     import pysvn
> >     client = pysvn.Client()
> >
> >     # If you have a username and password configured, specify the lines
> > below. Otherwise, don't type them.
> >     client.set_default_username("YOUR_REPO_USERNAME")
> >     client.set_default_password("YOUR_REPO_PASSWORD")
> >
> >     # Specify the full path to the file below, with the repository path
> > included.
> >     data = client.cat("YOUR_FILE_PATH_WITH_REPO", "REVISION_TO_FETCH")
> >     print data
> >
> > If this crashes, you'll see some sort of useful error. Ideally, you
> should
> > use the same data you're giving to Review Board.
> >
> > Christian
> >
> > --
> > Christian Hammond - chip...@chipx86.com
> > Review Board -http://www.review-board.org
> > VMware, Inc. -http://www.vmware.com
> >
> > On Mon, Aug 10, 2009 at 4:34 AM, Geetanjali <geetanjali...@gmail.com>
> wrote:
> >
> > > After some debugging I found that the execution does not continue
> > > after the following line in scmtools/svn.py -
> >
> > > data = self.client.cat(normpath, normrev)
> >
> > > The variables normpath and normrev contain correct values and if the
> > > same values are used in a test program to get the data using pysvn, I
> > > get the output on screen. I am not sure what the issue is when using
> > > pysvn with reviewboard.
> >
> > > Regards,
> > > Geetanjali
> >
> > > On Aug 10, 11:13 am, Geetanjali <geetanjali...@gmail.com> wrote:
> > > > Hi Christian,
> >
> > > > Thanks for the response.
> > > > I am using firefox with firebug plugin. There is no error displayed
> on
> > > > the page. Also, the HTML source is blank.
> > > > I guess there is some exception occurring at the Server and the HTML
> > > > is not getting generated. However, I am not able to debug any
> further.
> > > > Where can I see the logs ? Do I need to change any settings to see
> the
> > > > logs ?
> >
> > > > Thanks,
> > > > Geetanjali.
> >
> > > > On Aug 8, 2:53 am, Christian Hammond <chip...@chipx86.com> wrote:
> >
> > > > > Does the JavaScript console show any errors for the page?
> >
> > > > > Is this with Firefox? Installing the Firebug plugin may provide
> some
> > > more
> > > > > useful information.
> >
> > > > > Also, is there any content on the page at all? If you view the
> source,
> > > is it
> > > > > empty?
> >
> > > > > Christian
> >
> > > > > --
> > > > > Christian Hammond - chip...@chipx86.com
> > > > > Review Board -http://www.review-board.org
> > > > > VMware, Inc. -http://www.vmware.com
> >
> > > > > On Thu, Aug 6, 2009 at 4:58 AM, Geetanjali <
> geetanjali...@gmail.com>
> > > wrote:
> >
> > > > > > Hi,
> >
> > > > > > I have installed RB on linux for a project using subversion.
> > > > > > After creating a review request, on clicking View Diff, I get a
> blank
> > > > > > screen. The URL points to - http://<url to
> reviewboard>/r/5/diff/
> > > > > > #index_header
> >
> > > > > > There are no error messages in the logs. I have installed pysvn
> 1.6.3
> > > > > > Can you please suggest any pointers to solve this issue.
> >
> > > > > > Thanks a lot.
> >
>

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
You received this message because you are subscribed to the Google Groups 
"reviewboard" group.
To post to this group, send email to reviewboard@googlegroups.com
To unsubscribe from this group, send email to 
reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com
For more options, visit this group at 
http://groups.google.com/group/reviewboard?hl=en
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Reply via email to