I use the Apache2.2,and my system is windows.
and the returncode was 405 when I use the URL by IE.

On 9月22日, 下午3时56分, Christian Hammond <chip...@chipx86.com> wrote:
> This sounds like a server or proxy error rather than a Review Board error.
>
> Do you need to be behind a proxy server to connect to Review Board?
>
> Is this Windows or Linux?
>
> As for the 404, it sounds like your web server isn't actually serving up
> Review Board at the right URL. Which web server are you using, and can you
> show the web server configuration?
>
> Christian
>
> --
> Christian Hammond - chip...@chipx86.com
> Review Board -http://www.review-board.org
> VMware, Inc. -http://www.vmware.com
>
>
>
> On Tue, Sep 22, 2009 at 12:51 AM, lotin <lotin2...@gmail.com> wrote:
>
> > When i try to post from client machine using 'post-review' tool, it
> > shows below mess.
>
> > Unable to accesshttp://x.x.x.23:81/review/api/json/accounts/login/.
> > Th
> > e host path may be invalid
> > <urlopen error (10061, 'Connection refused')>
>
> > i set the 'REVIEWBOARD_URL' =http://x.x.x.23:81/review/
>
> > i try use the url by the IE browser return 404- 隐藏被引用文字 -
>
> - 显示引用的文字 -
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
You received this message because you are subscribed to the Google Groups 
"reviewboard" group.
To post to this group, send email to reviewboard@googlegroups.com
To unsubscribe from this group, send email to 
reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com
For more options, visit this group at 
http://groups.google.com/group/reviewboard?hl=en
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Reply via email to