Can you tell me what change you made? I'd like to get a fix into a release.

Christian

-- 
Christian Hammond - chip...@chipx86.com
Review Board - http://www.reviewboard.org
VMware, Inc. - http://www.vmware.com


On Wed, Nov 9, 2011 at 11:45 PM, Nilesh Jaiswal <nileshj...@gmail.com>wrote:

> Its seems, you need to make the changes in the backends.py to add the
> filter for the LDAP user, I was also facing this issue then i add the
> filter and it started working for me
>
>
> On Tue, Nov 8, 2011 at 4:58 AM, Christian Hammond <chip...@chipx86.com>wrote:
>
>> Hi,
>>
>> Are you just having trouble with API logins using post-review, or the
>> website as well?
>>
>> There are some issues we haven't yet tracked down specifically with LDAP
>> logins with the API. I honestly don't know what's going on there, and
>> nobody who has such a setup has been able to debug enough to figure out the
>> root cause.
>>
>> Christian
>>
>> --
>> Christian Hammond - chip...@chipx86.com
>> Review Board - http://www.reviewboard.org
>> VMware, Inc. - http://www.vmware.com
>>
>>
>>
>> On Mon, Nov 7, 2011 at 2:41 PM, Mail Team <email....@gmail.com> wrote:
>>
>>> And the server is ReviewBoard 1.6.1 with Django 1.3.1, Djblets 0.6.13,
>>> django_evolution 0.6.5.
>>>
>>> Ian
>>>
>>>
>>> On Sun, Nov 6, 2011 at 1:13 AM, Mail Team <email....@gmail.com> wrote:
>>>
>>>> And the client was using Python 2.7 all along.  It was using RBTools
>>>> 0.3.3, I tried updating them to 0.3.4 but that didn't make a difference.
>>>>
>>>> Ian
>>>>
>>>>
>>>> On Sun, Nov 6, 2011 at 1:12 AM, Mail Team <email....@gmail.com> wrote:
>>>>
>>>>> A bit more info:
>>>>> My old server used Python 2.6, my new server uses 2.7.
>>>>>
>>>>> $ post-review --debug -o dummyfile
>>>>> >>> RBTools 0.3.4
>>>>> >>> Home = /path/to/my/home
>>>>> >>> svn info
>>>>> >>> diff --version
>>>>> >>> repository info: Path: svn+ssh://my.repository/url, Base path:
>>>>> /trunk, Supports changesets: False
>>>>> >>> svn propget reviewboard:url /path/to/my/working/copy/trunk
>>>>> >>> HTTP GETting api/
>>>>> >>> HTTP GETting http://my.reviewboard.server/codereviews/api/info/
>>>>> ==> HTTP Authentication Required
>>>>> Enter authorization information for "Web API" at mailteam.apple.com
>>>>> Username: iana
>>>>> Password:
>>>>> >>> Got API Error 103 (HTTP code 401): You are not logged in
>>>>> >>> Error data: {u'stat': u'fail', u'err': {u'msg': u'You are not
>>>>> logged in', u'code': 103}}
>>>>> Unable to log in with the supplied username and password.
>>>>>
>>>>> When I use post-review as above, I do get some logs but they're not
>>>>> all that helpful to me.
>>>>> DEBUG Attempting authentication on API for user iana
>>>>> DEBUG API Login failed. No valid user found.
>>>>>
>>>>> On Sun, Nov 6, 2011 at 1:43 AM, Mail Team <email....@gmail.com> wrote:
>>>>>
>>>>>> I moved my Review Board installation to a new server via rb-site
>>>>>> manage dumpdata/loaddata which seemed to go fine, but now LDAP logins 
>>>>>> don't
>>>>>> work.  If I go into the admin interface and click on Logs, there's 
>>>>>> nothing.
>>>>>>  Any idea how I could debug this? Any silly gotchas that I might be 
>>>>>> missing?
>>>>>>
>>>>>> Ian
>>>>>>
>>>>>
>>>>
>>>  --
>>> Want to help the Review Board project? Donate today at
>>> http://www.reviewboard.org/donate/
>>> Happy user? Let us know at http://www.reviewboard.org/users/
>>> -~----------~----~----~----~------~----~------~--~---
>>> To unsubscribe from this group, send email to
>>> reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com
>>> For more options, visit this group at
>>> http://groups.google.com/group/reviewboard?hl=en
>>>
>>
>>  --
>> Want to help the Review Board project? Donate today at
>> http://www.reviewboard.org/donate/
>> Happy user? Let us know at http://www.reviewboard.org/users/
>> -~----------~----~----~----~------~----~------~--~---
>> To unsubscribe from this group, send email to
>> reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com
>> For more options, visit this group at
>> http://groups.google.com/group/reviewboard?hl=en
>>
>
>  --
> Want to help the Review Board project? Donate today at
> http://www.reviewboard.org/donate/
> Happy user? Let us know at http://www.reviewboard.org/users/
> -~----------~----~----~----~------~----~------~--~---
> To unsubscribe from this group, send email to
> reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com
> For more options, visit this group at
> http://groups.google.com/group/reviewboard?hl=en
>

-- 
Want to help the Review Board project? Donate today at 
http://www.reviewboard.org/donate/
Happy user? Let us know at http://www.reviewboard.org/users/
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---
To unsubscribe from this group, send email to 
reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com
For more options, visit this group at 
http://groups.google.com/group/reviewboard?hl=en

Reply via email to