Hi Barry,

What I meant was the repository configuration.

You really shouldn't have shown the SECRET_KEY :/ Is this a new install? If
so, I recommend changing the key and all user passwords.

Christian

-- 
Christian Hammond - chip...@chipx86.com
Review Board - http://www.reviewboard.org
Beanbag, Inc. - http://www.beanbaginc.com


On Fri, Nov 8, 2013 at 2:41 PM, Barry Novinger <ba...@novinger.net> wrote:

> Christian,
>
> Thanks for your help...
>
> Review board shows...
>
> ADD REPOSITORY
>
> Please correct the error below.
>
>    - A repository was not found at the specified path.
>
>
>
>
>
>
> apache-wsgi.conf
>
> <VirtualHost *:80>
> ServerName localhost
>  DocumentRoot "/var/www/reviewboard/htdocs"
>
> # Error handlers
> ErrorDocument 500 /errordocs/500.html
>
> WSGIPassAuthorization On
> WSGIScriptAlias "/reviewboard"
> "/var/www/reviewboard/htdocs/reviewboard.wsgi/reviewboard"
>
> <Directory "/var/www/reviewboard/htdocs">
> AllowOverride All
> Options -Indexes +FollowSymLinks
>  Allow from all
> </Directory>
>
> # Prevent the server from processing or allowing the rendering of
>  # certain file types.
> <Location "/reviewboard/media/uploaded">
> SetHandler None
>  Options None
>
> AddType text/plain .html .htm .shtml .php .php3 .php4 .php5 .phps .asp
> AddType text/plain .pl .py .fcgi .cgi .phtml .phtm .pht .jsp .sh .rb
>
> <IfModule mod_php5.c>
> php_flag engine off
> </IfModule>
>  </Location>
>
> # Alias static media requests to filesystem
> Alias /reviewboard/media "/var/www/reviewboard/htdocs/media"
>  Alias /reviewboard/static "/var/www/reviewboard/htdocs/static"
> Alias /reviewboard/errordocs "/var/www/reviewboard/htdocs/errordocs"
>  Alias /reviewboard/favicon.ico
> "/var/www/reviewboard/htdocs/static/rb/images/favicon.png"
>
> reviewboard.log (nothing shows up after add repo attempt)
>
> 2013-11-08 22:36:15,896 - DEBUG -  - Logging to
> /var/www/reviewboard/logs/reviewboard.log with a minimum level of DEBUG
> 2013-11-08 22:36:38,091 - DEBUG -  - Logging to
> /var/www/reviewboard/logs/reviewboard.log with a minimum level of DEBUG
>
> settings_local.py
>
> # Site-specific configuration settings for Review Board
> # Definitions of these settings can be found at
> # http://docs.djangoproject.com/en/dev/ref/settings/
>
> # Database configuration
> DATABASES = {
>     'default': {
>         'ENGINE': 'django.db.backends.mysql',
>         'NAME': 'reviewboard',
>         'USER': 'reviewboard',
>         'PASSWORD': 'XXXXXXXXXX',
>         'HOST': 'localhost',
>         'PORT': '',
>     },
> }
>
> # Unique secret key. Don't share this with anybody.
> SECRET_KEY = 'q-cjo$=_-7fjts2d5et&4rs_8g-+)$2mn$so^r(+th#%pp+369'
>
> # Cache backend settings.
> CACHES = {
>     'default': {
>         'BACKEND': 'django.core.cache.backends.memcached.MemcachedCache',
>         'LOCATION': 'localhost:11211',
>     },
> }
>
> # Extra site information.
> SITE_ID = 1
> SITE_ROOT = '/reviewboard/'
> FORCE_SCRIPT_NAME = ''
> DEBUG = True
>
>
>
> On Friday, November 8, 2013 4:07:06 PM UTC-6, Christian Hammond wrote:
>
>> Hi Barry,
>>
>> Can you show what the config looks like, what error you're seeing, and
>> what's in the reviewboard.log file after the attempt?
>>
>> Christian
>>
>>
>> On Friday, November 8, 2013, Barry Novinger wrote:
>>
>>> After exploring the existing topics and trying a number of things I
>>> decided to post for specific help.
>>>
>>> Just recently downloaded reviewboard 1.7.16
>>>
>>> using mysql, apache mod_wsgi following the best instructions I can find.
>>>
>>> I can add a local CVS repository to reviewboard but not the teams remote
>>> CVSNT repository.
>>>
>>> I can also access the teams CVSNT repository from the ubuntu shell.
>>>  using cvs -d :pserver:user@host:/repo login
>>>
>>> Let me know if you need anything for diagnostics or have anything you
>>> recommend me checking or trying
>>>
>>> Thanks,
>>>
>>> --
>>> Get the Review Board Power Pack at http://www.reviewboard.org/powerpack/
>>> ---
>>> Sign up for Review Board hosting at RBCommons: https://rbcommons.com/
>>> ---
>>> Happy user? Let us know at http://www.reviewboard.org/users/
>>> ---
>>> You received this message because you are subscribed to the Google
>>> Groups "reviewboard" group.
>>> To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send
>>> an email to reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com.
>>> For more options, visit https://groups.google.com/groups/opt_out.
>>>
>>
>>
>> --
>> --
>> Christian Hammond - chi...@chipx86.com
>>
>> Review Board - http://www.reviewboard.org
>> Beanbag, Inc. - http://www.beanbaginc.com
>>
>>

-- 
Get the Review Board Power Pack at http://www.reviewboard.org/powerpack/
---
Sign up for Review Board hosting at RBCommons: https://rbcommons.com/
---
Happy user? Let us know at http://www.reviewboard.org/users/
--- 
You received this message because you are subscribed to the Google Groups 
"reviewboard" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email 
to reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com.
For more options, visit https://groups.google.com/groups/opt_out.

Reply via email to