When you ran ‘rb-site install’, you specified a site root as ‘/‘, but you’re 
attempting to access as ‘/reviews.com’. It needs to be one or the other, or it 
wouldn’t work.

I’m also wondering if you should just leave out the ‘.com’ from any 
subdirectory, in case Apache’s being overly protective with file extensions 
(though I’d expect a different error).

Christian

-- 
Christian Hammond - christ...@beanbaginc.com
Review Board - http://www.reviewboard.org
Beanbag, Inc. - http://www.beanbaginc.com

On June 5, 2014 at 9:37:20 PM, Kuldeep singh (kdmalvi...@gmail.com) wrote:

Hi Christian,

First I want to say thanks for taking much interest in my problem.
I am providing all the things i did for reviewboard installation.

Os: Ubuntu 12.04.4 LTS (GNU/Linux 3.5.0-23-generic x86_64)

This was a fresh machine when I started installation. I installed following 
things;

sudo apt-get install apache2
apt-get purge libapache2-mod-wsgi
apt-get install libapache2-mod-wsgi
sudo ln -s /etc/apache2/mods-available/wsgi.load /etc/apache2/mods-enabled
sudo ln -s /etc/apache2/mods-available/wsgi.conf /etc/apache2/mods-enabled
sudo apt-get install mysql-server
sudo apt-get install python-mysqldb
sudo apt-get install memcached
sudo apt-get install python-memcache
 mysql -uroot -proot
mysql> create database reviewboard;
Query OK, 1 row affected (0.00 sec)
mysql> exit
Bye
sudo apt-get install patch
sudo apt-get install subversion
sudo apt-get install python-svn
sudo apt-get install python-setuptools
sudo easy_install reviewboard
sudo rb-site install /var/www/reviews.com
Domain = localhost
Root Path = /
Database Type = mysql
Database Name = reviewboard
Database server = localhost
Database username = root
Database password = root
Memcache Server = memcached://localhost:11211/ (This should be the default)
Admin account - admin Details- username. password and email
chown -R www-data /var/www/reviews.com/htdocs/media/uploaded
chown -R www-data /var/www/reviews.com/htdocs/media/ext
chown -R www-data /var/www/reviews.com/htdocs/static/ext
chown -R www-data /var/www/reviews.com/data    

cd /etc/apache2/sites-available
cp /var/www/reviews.com/conf/apache-wsgi.conf reviews.com.conf(I also tried: cd 
/etc/apache2/sites-available cp /var/www/reviews.com/conf/apache-wsgi.conf 
reviews.com.conf cd ../sites-enabled ln -s ../sites-available/reviews.com.conf 
.)

sudo a2dissite default
sudo a2ensite reviews.com.conf
sudo /etc/init.d/apache2 restart

Accessing url:=== http://192.168.206.24/reviews.com

This is all what I did. Can you guess what I missed there?


Thanks
Kuldeep Singh
On Friday, June 6, 2014 1:28:46 AM UTC+5:30, Christian Hammond wrote:
What Linux distro is this? Something is badly misconfigured or broken somewhere 
below the Review Board level.

Christian

-- 
Christian Hammond - chri...@beanbaginc.com
Review Board - http://www.reviewboard.org
Beanbag, Inc. - http://www.beanbaginc.com

On June 5, 2014 at 3:08:15 AM, Kuldeep singh (kdmal...@gmail.com) wrote:

Hi Christian ,

No I don't have anything running on apache2.

When I hit url following logs created.

error.log:
[Thu Jun 05 15:34:33 2014] [notice] caught SIGTERM, shutting down
[Thu Jun 05 15:34:34 2014] [notice] Apache/2.2.22 (Ubuntu) mod_wsgi/3.3 
Python/2.7.3 configured -- resuming normal operations

other_vhosts_access.log:
localhost:80 192.168.206.78 - - [05/Jun/2014:10:07:06 +0000] "GET /reviews.com/ 
HTTP/1.1" 400 353 "-" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.2; WOW64; rv:29.0) 
Gecko/20100101 Firefox/29.0"


On Thursday, June 5, 2014 3:03:14 PM UTC+5:30, Christian Hammond wrote:
Thanks.

Do you have anything else running on that Apache?

If you disable mod_python, restart Apache, and try again to connect, do you see 
any new errors in the error_log?

Are there any access attempts in access_log?

Christian

-- 
Christian Hammond - chri...@beanbaginc.com
Review Board - http://www.reviewboard.org
Beanbag, Inc. - http://www.beanbaginc.com

On June 5, 2014 at 2:31:02 AM, Kuldeep singh (kdmal...@gmail.com) wrote:

Hi Christian,

Please find site configuration file attached here.

Thanks
Kuldeep

On Thursday, June 5, 2014 1:41:22 PM UTC+5:30, Christian Hammond wrote:
Okay. Most of that log is showing mod_python-related output. Perhaps try 
uninstalling it.

Can you provide your Apache configuration for the site?

Christian

-- 
Christian Hammond - chri...@beanbaginc.com
Review Board - http://www.reviewboard.org
Beanbag, Inc. - http://www.beanbaginc.com

On June 5, 2014 at 1:09:13 AM, Kuldeep singh (kdmal...@gmail.com) wrote:


Hi Christian Hammond,
I am already using mod_wsgi.

On Thursday, June 5, 2014 12:04:09 PM UTC+5:30, Christian Hammond wrote:
This looks like an issue with mod_python, rather than Review Board.

I strongly recommend switching your setup to use mod_wsgi instead. mod_python 
is deprecated and, in your server’s case, possibly incompatible with your 
version of Python.

Christian

-- 
Christian Hammond - chri...@beanbaginc.com
Review Board - http://www.reviewboard.org
Beanbag, Inc. - http://www.beanbaginc.com

On June 4, 2014 at 10:17:35 PM, Kuldeep singh (kdmal...@gmail.com) wrote:

Hi Ali Ghorashi,

Thanks for your reply. 
I did the same as you suggested but still facing same problem.
Actually I am accessing a remote machine and installing review board on that 
machine and accessing it from my machine using 
"machine_ip/reviewboard.mycompany.com".
And when I am looking into /var/apache2/log/error.log:
I found this message

"[Thu Jun 05 10:44:35 2014] [notice] caught SIGTERM, shutting down
[Thu Jun 05 10:44:35 2014] [error] python_init: Python version mismatch, 
expected '2.7.2+', found '2.7.3'.
[Thu Jun 05 10:44:35 2014] [error] python_init: Python executable found 
'/usr/bin/python'.
[Thu Jun 05 10:44:35 2014] [error] python_init: Python path being used 
'/usr/lib/python2.7/:/usr/lib/python2.7/plat-linux2:/usr/lib/python2.7/lib-tk:/usr/lib/python2.7/lib-old:/usr/lib/python2.7/lib-dynload'.
[Thu Jun 05 10:44:35 2014] [notice] mod_python: Creating 8 session mutexes 
based on 6 max processes and 25 max threads.
[Thu Jun 05 10:44:35 2014] [notice] mod_python: using mutex_directory /tmp
[Thu Jun 05 10:44:35 2014] [notice] Apache/2.2.22 (Ubuntu) mod_python/3.3.1 
Python/2.7.3 mod_wsgi/3.3 configured -- resuming normal operations
"
If you have any other suggestion, please let me know.

Thanks
Kuldeep Singh


On Wednesday, June 4, 2014 11:14:47 PM UTC+5:30, Ali Ghorashi wrote:
I had the same problem. When you configure your reviewboard, you have to give 
it a site name . Some thing like "reviewboard.mycompany.com". It doesn't have 
to be a registered name just make up something.
Then when you try to access the reviewboard main page, use the site name 
(reviewboard.mycompany.com) as the URL. You'll of course need to add the 
made-up hostname to to your /etc/hosts so your machine can resolve the address.

Also, if you setup an extra path to follow your server id, like 'reviews', 
don't forget to add that to the URL too (e.g. 
http://reviewboard.mycompany.com/reviews ).

I hope this helps.

On Wednesday, June 4, 2014 7:04:52 AM UTC-6, Kuldeep singh wrote:
Hi All,
I have installed reviewboard on a remote machine(Ubuntu with root user). During 
installation I followed all the steps mentioned on reviewboard site.
I used most of configuration default, i mean localhost. But after installation 
and disabling 000-default site, when I am trying to access reviewboard url, Its 
always displaying
Bad Request (400) message. Now I am very confused why its happening. I am 
searching solution for last 3 days, but still could not find anything.

If any body have any Idea about it, Please help.



Thanks

Kuldeep Singh

--
Get the Review Board Power Pack at http://www.reviewboard.org/powerpack/
---
Sign up for Review Board hosting at RBCommons: https://rbcommons.com/
---
Happy user? Let us know at http://www.reviewboard.org/users/
---
You received this message because you are subscribed to the Google Groups 
"reviewboard" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email 
to reviewboard...@googlegroups.com.
For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.
--
Get the Review Board Power Pack at http://www.reviewboard.org/powerpack/
---
Sign up for Review Board hosting at RBCommons: https://rbcommons.com/
---
Happy user? Let us know at http://www.reviewboard.org/users/
---
You received this message because you are subscribed to the Google Groups 
"reviewboard" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email 
to reviewboard...@googlegroups.com.
For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.
--
Get the Review Board Power Pack at http://www.reviewboard.org/powerpack/
---
Sign up for Review Board hosting at RBCommons: https://rbcommons.com/
---
Happy user? Let us know at http://www.reviewboard.org/users/
---
You received this message because you are subscribed to the Google Groups 
"reviewboard" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email 
to reviewboard...@googlegroups.com.
For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.
--
Get the Review Board Power Pack at http://www.reviewboard.org/powerpack/
---
Sign up for Review Board hosting at RBCommons: https://rbcommons.com/
---
Happy user? Let us know at http://www.reviewboard.org/users/
---
You received this message because you are subscribed to the Google Groups 
"reviewboard" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email 
to reviewboard...@googlegroups.com.
For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.
--
Get the Review Board Power Pack at http://www.reviewboard.org/powerpack/
---
Sign up for Review Board hosting at RBCommons: https://rbcommons.com/
---
Happy user? Let us know at http://www.reviewboard.org/users/
---
You received this message because you are subscribed to the Google Groups 
"reviewboard" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email 
to reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com.
For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.

-- 
Get the Review Board Power Pack at http://www.reviewboard.org/powerpack/
---
Sign up for Review Board hosting at RBCommons: https://rbcommons.com/
---
Happy user? Let us know at http://www.reviewboard.org/users/
--- 
You received this message because you are subscribed to the Google Groups 
"reviewboard" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email 
to reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com.
For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.

Reply via email to