Can you share the output of:

svn log -r 12192 -l 1 --xml

The less sanitized the better, although I guess line 3 will be the most 
critical.  I suspect some sort of encoding issue, but I don't know why this 
is system dependent.  Perhaps something to do with locales?


On Tuesday, April 7, 2015 at 2:18:43 PM UTC-4, Richard Parks wrote:
>
> Hi, we're running two separate linux clusters, both with different 
> versions of rbt, svn, python and linux but both show the same post error:
>
> CRITICAL: not well-formed (invalid token): line 3, column 28
>
> This error comes up on any rbt diff or post, and is not a problem with the 
> svn repo as I can diff and post fine locally.
>
> The first cluster:
> >>> RBTools 0.7.2
> >>> Python 2.7.7 (default, Feb 10 2015, 10:28:27)
> [GCC 4.1.2 20080704 (Red Hat 4.1.2-46)]
> >>> Running on Linux-2.6.18-164.15.1.el5-x86_64-with-redhat-5.4-Final
> Subversion command-line client, version 1.7.5.
>
>
> The second cluster:
> >>> RBTools 0.7.1
> >>> Python 2.6.6 (r266:84292, Jan 22 2014, 09:42:36)
> [GCC 4.4.7 20120313 (Red Hat 4.4.7-4)]
> >>> Running on Linux-2.6.32-431.29.2.el6.x86_64-x86_64-with-centos-6.5-
> Final
> Subversion command-line client, version 1.7.16.
>
>
>
> running diff in debug:
> rbt diff --debug 12192 12208
> >>> RBTools 0.7.2
> >>> Python 2.7.7 (default, Feb 10 2015, 10:28:27)
> [GCC 4.1.2 20080704 (Red Hat 4.1.2-46)]
> >>> Running on Linux-2.6.18-164.15.1.el5-x86_64-with-redhat-5.4-Final
> >>> Home = /home/myusername
> >>> Current directory = /projects/fw/myusername/myprojectbranch
> >>> Checking for a Subversion repository...
> >>> Running: svn info --non-interactive
> >>> Running: diff --version
> >>> Running: svn --version -q
> >>> repository info: Path: http://mycompanysvnrepo, Base path: 
> /branches/development/myprojectbranch, Supports changesets: False
> >>> Making HTTP GET request to http://reviewboard.mycompany
> >>> Running: svn log -r 12192 -l 1 --xml
> Password for 'myusername':
> Traceback (most recent call last):
>   File "/usr/local/bin/rbt", line 8, in <module>
>     load_entry_point('RBTools==0.7.2', 'console_scripts', 'rbt')()
>   File 
> "/usr/local/lib/python2.7/site-packages/RBTools-0.7.2-py2.7.egg/rbtools/commands/main.py"
> , line 133, in main
>     command.run_from_argv([RB_MAIN, command_name] + args)
>   File 
> "/usr/local/lib/python2.7/site-packages/RBTools-0.7.2-py2.7.egg/rbtools/commands/__init__.py"
> , line 555, in run_from_argv
>     exit_code = self.main(*args) or 0
>   File 
> "/usr/local/lib/python2.7/site-packages/RBTools-0.7.2-py2.7.egg/rbtools/commands/diff.py"
> , line 47, in main
>     revisions = tool.parse_revision_spec(args)
>   File 
> "/usr/local/lib/python2.7/site-packages/RBTools-0.7.2-py2.7.egg/rbtools/clients/svn.py"
> , line 166, in parse_revision_spec
>     'base': self._convert_symbolic_revision(revisions[0]),
>   File 
> "/usr/local/lib/python2.7/site-packages/RBTools-0.7.2-py2.7.egg/rbtools/clients/svn.py"
> , line 183, in _convert_symbolic_revision
>     root = ElementTree.fromstring(log)
>   File "/usr/local/lib/python2.7/xml/etree/ElementTree.py", line 1300, in 
> XML
>     parser.feed(text)
>   File "/usr/local/lib/python2.7/xml/etree/ElementTree.py", line 1642, in 
> feed
>     self._raiseerror(v)
>   File "/usr/local/lib/python2.7/xml/etree/ElementTree.py", line 1506, in 
> _raiseerror
>     raise err
> xml.etree.ElementTree.ParseError: not well-formed (invalid token): line 3, 
> column 28
>
> To me this looks like a python error but both clusters show exactly the 
> same error and are running different version of python. Incidentally when I 
> post locally and it works, I'm running python 2.7.9.
>
> Has anyone else encountered this error? Any help greatly appreciated! 
> Thanks in advance.
>

-- 
Supercharge your Review Board with Power Pack: 
https://www.reviewboard.org/powerpack/
Want us to host Review Board for you? Check out RBCommons: 
https://rbcommons.com/
Happy user? Let us know! https://www.reviewboard.org/users/
--- 
You received this message because you are subscribed to the Google Groups 
"reviewboard" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email 
to reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com.
For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.

Reply via email to