Re: [Users] Lvm vgs failed on allinone setup

2012-11-27 Thread Latchezar Filtchev
Hi, I also had a problems with disappearing of iSCSI storage. This might help: http://www.sysarchitects.com/iscsi_target_on_rhel6 I was not able to solve my problem by manipulating /etc/lvm/lvm.conf. I reinstalled my test environment without LVM. Now after restart iSCSI storage does not

Re: [Users] Lvm vgs failed on allinone setup

2012-11-27 Thread Adrian Gibanel
If iSCSI is the problem I think I will reinstall oVirt by choosing NFS for default storage and not iSCSI. - Mensaje original - De: Latchezar Filtchev lat...@aubg.bg Para: Adrian Gibanel adrian.giba...@btactic.com, users@ovirt.org Enviados: Martes, 27 de Noviembre 2012 10:50:22

Re: [Users] ovirt-engine-dbscripts broken dependencies on F17

2012-11-27 Thread Adrian Gibanel
While I was trying to fix it on my own with the commands you will see below I have taken a look at the fix which has nothing to do with 3.1 / 3.2 version (I was interpreting the bug as its fixing was going to just fix the dependency to be ovirt-engine-sdk 3.1 as the manual workaround that Jason

[Users] Panic on FreeBSD guest with 1 CPU

2012-11-27 Thread Karli Sjöberg
Hey all! Since recently patching our hosts, I´ve been having trouble running FreeBSD guests with more than one virtual core or socket. I have managed take a screenshot of how it looks like when it panics when booting kernel, right after ACPI: http://i47.tinypic.com/2u90qrr.png I´ve tried this

Re: [Users] Panic on FreeBSD guest with 1 CPU

2012-11-27 Thread Itamar Heim
On 11/27/2012 08:28 AM, Karli Sjöberg wrote: Hey all! Since recently patching our hosts, I´ve been having trouble running FreeBSD guests with more than one virtual core or socket. I have managed take a screenshot of how it looks like when it panics when booting kernel, right after ACPI:

Re: [Users] Lvm vgs failed on allinone setup

2012-11-27 Thread Adrian Gibanel
So I have reinstalled by doing: engine-cleanup rm -rf /home/iso rm -rf /home/storage rm /etc/exports export LANG=en_US.UTF-8 engine-setup Now when asked I have select NFS for the default storage type. I've done the 5th step at

Re: [Users] ovirt-engine-dbscripts broken dependencies on F17

2012-11-27 Thread Itamar Heim
On 11/27/2012 07:55 AM, Adrian Gibanel wrote: While I was trying to fix it on my own with the commands you will see below I have taken a look at the fix which has nothing to do with 3.1 / 3.2 version (I was interpreting the bug as its fixing was going to just fix the dependency to be

Re: [Users] Panic on FreeBSD guest with 1 CPU

2012-11-27 Thread Karli Sjöberg
27 nov 2012 kl. 15.42 skrev Itamar Heim: On 11/27/2012 08:28 AM, Karli Sjöberg wrote: Hey all! Since recently patching our hosts, I´ve been having trouble running FreeBSD guests with more than one virtual core or socket. I have managed take a screenshot of how it looks like when it

Re: [Users] Panic on FreeBSD guest with 1 CPU

2012-11-27 Thread Karli Sjöberg
27 nov 2012 kl. 15.51 skrev Laszlo Hornyak: Does that PHY refer to the ethernet card in the Vm? I don´t know for sure but I don´t think so. Standard ethernet is just called em with Intel, or vtnet with VirtIO, besides it´s waaay to early in the boot process. /Karli Thx, Laszlo -

Re: [Users] Panic on FreeBSD guest with 1 CPU

2012-11-27 Thread Itamar Heim
On 11/27/2012 09:56 AM, Karli Sjöberg wrote: 27 nov 2012 kl. 15.42 skrev Itamar Heim: On 11/27/2012 08:28 AM, Karli Sjöberg wrote: Hey all! Since recently patching our hosts, I´ve been having trouble running FreeBSD guests with more than one virtual core or socket. I have managed take a

Re: [Users] Panic on FreeBSD guest with 1 CPU

2012-11-27 Thread Karli Sjöberg
27 nov 2012 kl. 15.59 skrev Itamar Heim: On 11/27/2012 09:56 AM, Karli Sjöberg wrote: 27 nov 2012 kl. 15.42 skrev Itamar Heim: On 11/27/2012 08:28 AM, Karli Sjöberg wrote: Hey all! Since recently patching our hosts, I´ve been having trouble running FreeBSD guests with more than one

Re: [Users] Lvm vgs failed on allinone setup

2012-11-27 Thread Adrian Gibanel
So let me clarify what I'm experiencing a little more: local-iso-share is attached to local_datacenter without any problems. The problem is when I reboot. I probably had said that it does not get attached when I reboot in previous emails. After better inspection what I'm seeing is that:

[Users] Unable to access remote console in User portal from IE/Windows7

2012-11-27 Thread nasir nasir
Hi All, I have been experimenting with Ovirt 3.1 and so far most of the things work. Many thanks indeed for this great free software! Now I am facing an issue for accessing the remote console in User Portal from windows 7 client using IE9. I am able to login to the User Portal and access the

Re: [Users] ovirt-node install hangs

2012-11-27 Thread Vincent Miszczak
Hi, I have the exact same problems with the latest 2.5.5-0.1. 1. I'm unable to install from USB stick because after installation, the system does not find it's root volume. 2. Using a CDROM, the installation hangs. First time it hanged at 75%. Second time I tried, it hanged at

Re: [Users] ovirt-node install hangs

2012-11-27 Thread Alexandre Santos
2012/11/27 Vincent Miszczak vmiszc...@ankama.com Hi, ** ** I have the exact same problems with the latest 2.5.5-0.1. ** ** **1. **I’m unable to install from USB stick because after installation, the system does not find it’s root volume. **2. **Using a CDROM,

Re: [Users] Unable to access remote console in User portal from IE/Windows7

2012-11-27 Thread Itamar Heim
On 11/27/2012 11:53 AM, nasir nasir wrote: Hi All, I have been experimenting with Ovirt 3.1 and so far most of the things work. Many thanks indeed for this great free software! Now I am facing an issue for accessing the remote console in User Portal from windows 7 client using IE9. I am able to

[Users] How to attach virtualized Gluster cluster?

2012-11-27 Thread Peter Styk
Any chance there is a way to get this to work? 2 x F16 nodes bare metal engine and gluster 4 node virtualized in vmware esxi engine ok 2x node ok gluster stand alone setup ok problem: Can't attach my stand-alone gluster cluster. Since I'm not using virtualized gluster bricks to run virtual

Re: [Users] XP Guest Sound issue - FIXED

2012-11-27 Thread Baldwin, John
I re-created the Centos 6.3 64-bit oVirt engine using the following repo URL locations which points to the latest versions In the dreyou.org repo baseurl=http://www.dreyou.org/ovirt/vdsm/ baseurl=http://www.dreyou.org/ovirt/ovirt-engine/ Using those repo file locations the oVirt Engine /

Re: [Users] Unable to access remote console in User portal from IE/Windows7

2012-11-27 Thread Karli Sjöberg
27 nov 2012 kl. 20.30 skrev Itamar Heim: On 11/27/2012 11:53 AM, nasir nasir wrote: Hi All, I have been experimenting with Ovirt 3.1 and so far most of the things work. Many thanks indeed for this great free software! Now I am facing an issue for accessing the remote console in User

Re: [Users] Panic on FreeBSD guest with 1 CPU

2012-11-27 Thread Karli Sjöberg
27 nov 2012 kl. 16.01 skrev : 27 nov 2012 kl. 15.59 skrev Itamar Heim: On 11/27/2012 09:56 AM, Karli Sjöberg wrote: 27 nov 2012 kl. 15.42 skrev Itamar Heim: On 11/27/2012 08:28 AM, Karli Sjöberg wrote: Hey all! Since recently patching our hosts, I´ve been having trouble running