[ovirt-users] Mantenance mode error

2016-10-10 Thread nicola.gentile.to
Hi, I have a problem. I try to put in maintenance mode the host, but the message that is displayed is this "Error while executing action: Cannot switch Host to Maintenance mode. Host has asynchronous running tasks, wait for operation to complete and retry." I checked the log file

Re: [ovirt-users] nagios for ovirt 4

2016-10-10 Thread René Koch
Hi, Latest version from master branch will work, as it contains support for both API versions. I (sadly) didn't had enough time yet to release a new stable version with support for oVirt 4.0, so please use plugin from master branch. Thanks. Regards, René On 10/10/2016 02:26 PM, Yaniv Kaul

Re: [ovirt-users] Error while executing action RefreshLunsSize: REFRESH_LUN_ERROR

2016-10-10 Thread Fred Rolland
Hi, Can you run getDeviceList on each hosts and check if the device has the same size on all hosts? Thanks, Fred On Thu, Oct 6, 2016 at 10:56 AM, vasily.lamy...@megafon.ru < vasily.lamy...@megafon.ru> wrote: > *I want to add some space on my LUN.* > > *Previously I added the place simply by

Re: [ovirt-users] nagios for ovirt 4

2016-10-10 Thread Yaniv Kaul
On Mon, Oct 10, 2016 at 12:23 PM, Kapetanakis Giannis < bil...@edu.physics.uoc.gr> wrote: > On 10/10/16 11:59, Kapetanakis Giannis wrote: > > Hi, > > > > Is there any usable nagios plugin what works with ovirt engine 4? > > > > regards, > > > > Giannis > > Self replying. > Latest version of

Re: [ovirt-users] Error while executing action RefreshLunsSize: REFRESH_LUN_ERROR

2016-10-10 Thread vasily.lamy...@megafon.ru
Thank you! I solved this problem at morning. I run pvresize manually before expand size in web. Then resize in web was been normally completed. Ламыкин Василий Старший инженер по эксплуатации сервисных платформ Столичный ф-ал ПАО "МегаФон +7 (926) 500-3308 [МегаФон лого+знак РУС B2C] From:

[ovirt-users] Migrating Hosted Engine Storage

2016-10-10 Thread Maton, Brett
Hi, I was wondering how to move the Hosted Engine 'disk' to another storage domain? Live migration doesn't appear to be working, just left the disk in a 'locked' state, the engine is currently up and running. Any suggestions ? ___ Users mailing

Re: [ovirt-users] Unable to get HE up after update

2016-10-10 Thread Susinthiran Sithamparanathan
On Mon, Oct 10, 2016 at 11:40 AM, Simone Tiraboschi wrote: > > OK, the issue on the host is just here: > MainThread::DEBUG::2016-10-10 11:18:34,169::brokerlink::282: > :ovirt_hosted_engine_ha.lib.brokerlink.BrokerLink::(_communicate) Full > response: success {"reason":

Re: [ovirt-users] Replace Engine Self-Signed Certificate

2016-10-10 Thread Rogério Ceni Coelho
Take a look. Documentation imcomplete. https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=1336838 Em seg, 10 de out de 2016 às 12:17, Alan Griffiths escreveu: > Hi, > > I'm trying to replace the self-signed certificate in the engine. > > I updated the four files listed here

Re: [ovirt-users] cbs.centos.org

2016-10-10 Thread Rafael Martins
- Original Message - > From: "Simone Bruckner" > To: users@ovirt.org > Sent: Monday, October 10, 2016 5:01:56 PM > Subject: [ovirt-users] cbs.centos.org > > > > Hi all, > > > > I’m trying to update my oVirt installation but cbs.centos.org (referenced by

Re: [ovirt-users] Unable to get HE up after update

2016-10-10 Thread Simone Tiraboschi
On Sun, Oct 9, 2016 at 5:13 PM, Susinthiran Sithamparanathan < chesu...@gmail.com> wrote: > Sure, here it is: https://my.owndrive.com/index.php/s/MFoFyKJVLjzezey > > The agent is periodically restarting the engine VM but from the logs I don't see why. Can you please set the agent in debug mode

Re: [ovirt-users] Unable to get HE up after update

2016-10-10 Thread Yedidyah Bar David
On Mon, Oct 10, 2016 at 10:56 AM, Simone Tiraboschi wrote: > > > On Sun, Oct 9, 2016 at 5:13 PM, Susinthiran Sithamparanathan > wrote: >> >> Sure, here it is: https://my.owndrive.com/index.php/s/MFoFyKJVLjzezey >> > > The agent is periodically restarting

Re: [ovirt-users] Failed to read hardware information

2016-10-10 Thread Nir Soffer
On Mon, Oct 10, 2016 at 5:05 AM, Charles Kozler wrote: > Possibly stupid question but are you doing this on a base empty > centos/rhel 7? > > On Oct 9, 2016 9:48 PM, "David Pinkerton" wrote: > >> >> I've spent the weekend trying to get to the bottom of

Re: [ovirt-users] Unable to get HE up after update

2016-10-10 Thread Simone Tiraboschi
On Mon, Oct 10, 2016 at 10:13 AM, Yedidyah Bar David wrote: > On Mon, Oct 10, 2016 at 10:56 AM, Simone Tiraboschi > wrote: > > > > > > On Sun, Oct 9, 2016 at 5:13 PM, Susinthiran Sithamparanathan > > wrote: > >> > >> Sure, here it is:

[ovirt-users] nagios for ovirt 4

2016-10-10 Thread Kapetanakis Giannis
Hi, Is there any usable nagios plugin what works with ovirt engine 4? regards, Giannis ___ Users mailing list Users@ovirt.org http://lists.ovirt.org/mailman/listinfo/users

Re: [ovirt-users] nagios for ovirt 4

2016-10-10 Thread Kapetanakis Giannis
On 10/10/16 11:59, Kapetanakis Giannis wrote: > Hi, > > Is there any usable nagios plugin what works with ovirt engine 4? > > regards, > > Giannis Self replying. Latest version of https://github.com/ovido/check_rhev3 works fine G ___ Users mailing

Re: [ovirt-users] Unable to get HE up after update

2016-10-10 Thread Susinthiran Sithamparanathan
Hi, all the logs are now at https://my.owndrive.com/index.php/s/3Dcyho9bqo7oZs8 I did a quick debug in the VM and i think we are getting closer to the root cause: https://paste.fedoraproject.org/447579/14760912/ It seems the SSL/TLS certs are all missing. Now i wonder which RPM package does

Re: [ovirt-users] Unable to get HE up after update

2016-10-10 Thread Simone Tiraboschi
On Mon, Oct 10, 2016 at 11:27 AM, Susinthiran Sithamparanathan < chesu...@gmail.com> wrote: > Hi, > all the logs are now at https://my.owndrive.com/index. > php/s/3Dcyho9bqo7oZs8 > > I did a quick debug in the VM and i think we are getting closer to the > root cause: >

Re: [ovirt-users] can't import vm from KVM host

2016-10-10 Thread Nelson Lameiras
hello michal, Yes, both paths are correct and working on the source host since the VM starts and works correctly on source host. Nevertheless I have checked with fdisk and mount to assure that these devices are indeed reachable. Please understand that my setup is the following: source host :

Re: [ovirt-users] Unable to get HE up after update

2016-10-10 Thread Simone Tiraboschi
On Mon, Oct 10, 2016 at 11:40 AM, Simone Tiraboschi wrote: > > > On Mon, Oct 10, 2016 at 11:27 AM, Susinthiran Sithamparanathan < > chesu...@gmail.com> wrote: > >> Hi, >> all the logs are now at https://my.owndrive.com/index. >> php/s/3Dcyho9bqo7oZs8 >> >> I did a quick

[ovirt-users] oVirt not assigning network to gluster brick

2016-10-10 Thread Felip Moll
Hello, I have latest version of ovirt 4 installed on a Centos 7, 2 hypervisor nodes (rdkvm[1-2]) and 1 ovirt-engine node (rdhead1). I receive the following warning in the logs despite of having the gluster network set up. Everything is running fine. 2016-10-10 12:24:02,825 WARN

Re: [ovirt-users] Mantenance mode error

2016-10-10 Thread Simone Tiraboschi
On Mon, Oct 10, 2016 at 3:11 PM, nicola.gentile.to < nicola.gentile...@gmail.com> wrote: > Hi, > > I have a problem. I try to put in maintenance mode the host, but the > message that is displayed is this > > "Error while executing action: Cannot switch Host to Maintenance mode. > Host has

[ovirt-users] cbs.centos.org

2016-10-10 Thread Bruckner, Simone
Hi all, I'm trying to update my oVirt installation but cbs.centos.org (referenced by ovirt-4.0-dependencies.repo) seems to be down. Any ideas when it will be up again? All the best, Simone Bruckner ___ Users mailing list Users@ovirt.org

[ovirt-users] Replace Engine Self-Signed Certificate

2016-10-10 Thread Alan Griffiths
Hi, I'm trying to replace the self-signed certificate in the engine. I updated the four files listed here http://www.ovirt.org/develop/release-management/features/infra/pki/ But on restarting Apache and logging in I get the following error, "sun.security.validator.ValidatorException: PKIX path