I don't think IPv6 is the cause.  When the engine checks for updates
there is a yum error shown in the debug logs as follows.

2017-02-01 10:38:39 INFO otopi.plugins.ovirt_host_mgmt.packages.update 
update.info:98 Yum: Performing yum transaction rollback
2017-02-01 10:38:39 DEBUG otopi.context context._executeMethod:142 method 
exception
Traceback (most recent call last):
  File "/tmp/ovirt-J9X39w5eHd/pythonlib/otopi/context.py", line 132, in 
_executeMethod
    method['method']()
  File 
"/tmp/ovirt-J9X39w5eHd/otopi-plugins/ovirt-host-mgmt/packages/update.py", line 
110, in _packagesCheck
    packages=self.environment[omgmt.PackagesEnv.PACKAGES],
  File "/tmp/ovirt-J9X39w5eHd/pythonlib/otopi/miniyum.py", line 851, in install
    **kwargs
  File "/tmp/ovirt-J9X39w5eHd/pythonlib/otopi/miniyum.py", line 500, in _queue
    package=package,
RuntimeError: Package ovirt-imageio-daemon cannot be found

I've searched for a repo that provides this package but it looks like
this package is part of oVirt 4.0 instead of 3.6 which is what we are using.


On 02/01/2017 12:18 PM, Nicolas Ecarnot wrote:
> Hello Michael,
>
> Last time we spoke about this issue, it was the fault of ipV6 that had
> to be turn down (I let you search the relevant posts).
>
> -----------------------------------------
> cat /etc/sysctl.d/noipv6.conf
> net.ipv6.conf.all.disable_ipv6 = 1
> net.ipv6.conf.default.disable_ipv6 = 1
> -----------------------------------------
>

_______________________________________________
Users mailing list
Users@ovirt.org
http://lists.ovirt.org/mailman/listinfo/users

Reply via email to