On Friday 07 February 2003 11:21, Nelson D. Guerrero wrote:
> On [07/02/2003], Gary Stewart wrote:
> > AFIK it is, but I too do not understand the inner workings really.
> > I've only been running qmail for about a year. Maybe someone on the
> > list can answer with more insight than I can provide?
> > --
> > Gary Stewart, [EMAIL PROTECTED] on 07/02/2003
> Ok, here's another show-stopper. I'm getting the following error when
> people use this box to send email:
> Feb  7 11:59:29 ares qmail: 1044633569.181982 delivery 44: deferral:
> /usr/libexec/ld-elf.so.1:_Shared_object_"libmysqlclient.so.10"_not_found/
> Can someone enlighten me?
> 1) Vpopmail user/domain adding/modifying/deleting is working perfectlly.
> 2) User authentication is magnificent and fast.
> Then why the *%#! won't it let me receive emails, it's giving me
> that error when someone tries to send an email to a internal virtual
> mail account.
> This is a FreeBSD 4.7 machine if someone can give me a little help.

Looks like a shared object isn't loaded (libmysqlclient.so.10).

Read the man page for 'ldconfig'.

You'll want to run it with -m, otherwise you'll throw away all of your other
shared object paths when you load a new one.

Jesse Guardiani, Systems Administrator
WingNET Internet Services,
P.O. Box 2605 // Cleveland, TN 37320-2605
423-559-LINK (v)  423-559-5145 (f)

We are actively looking for companies that do a lot of long
distance faxing and want to cut their long distance bill by
up to 50%.  Contact [EMAIL PROTECTED] for more info.

Reply via email to