Jim

FYI - the pages not displaying issue happens even without an active ICA 
(Citrix) connection.

I had the same issue installing FF v58.02 x64 on Server 2008 R2.  Once I 
installed FF v58.02 x86 the pages were displayed correctly (ICA, RDP and 
console).  From my research this has been an issue since FF v58 was released, 
and v58.01 was to fix a security issue and this display issue specify.

Keith


From: Enterprise [mailto:enterprise-boun...@mozilla.org] On Behalf Of Jim 
Mathies
Sent: Tuesday, February 13, 2018 8:04 AM
To: enterprise@mozilla.org
Subject: Re: [Mozilla Enterprise] Firefox + Citrix = No display of pages; but.. 
it's clearly 'working'.

I was just looking over this Citrix Receiver product, and I have to be honest, 
I'm not sure what service it's offering. Can you explain a bit more what you're 
using this for?

FYI I filed a bug on this for investigation -
Bug 1437863<https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=1437863> - No content 
displayed in 64-bit Firefox with Citrix Receiver

Regards,
Jim Mathies


From: Enterprise [mailto:enterprise-boun...@mozilla.org] On Behalf Of Jeremy 
Moskowitz
Sent: Monday, February 12, 2018 3:01 PM
To: enterprise@mozilla.org<mailto:enterprise@mozilla.org>
Subject: [Mozilla Enterprise] Firefox + Citrix = No display of pages; but.. 
it's clearly 'working'.

FF Ent list..

Here's my lashup:


  1.  Trying to do Firefox within Citrix alongside of other browsers. FF 
58.0.2. 64-bit on Server 2016 / Citrix 7.9.
  2.  When I run Firefox from Citrix Receiver, it launches fine.
  3.  Typing items in the search bar demonstrates that pre-fetched searches / 
internet connection is working... 
https://cl.ly/3C3C1f3K2o16<https://linkprotect.cudasvc.com/url?a=https://cl.ly/3C3C1f3K2o16&c=E,1,54eHVvvIOtclS8jZPyKtjxgoOOQOfl_8-9KO69V7hvp2eIMlAMtL2LVKKsYasWnPXirZRxuD0FcJ-XdQ4z2ZO5qcKIg2Hs4d3FqqAp-Bd7Ze&typo=1>
  4.  Then clicking upon / doing directly to any URL... gets me this:  
https://cl.ly/1P2l31001I1u<https://linkprotect.cudasvc.com/url?a=https://cl.ly/1P2l31001I1u&c=E,1,Bp5L6nHbLUCDbjh1sbfeIomt6rcgWTicN7iEQxTeub7pLdISLDJoEFKdE2DnqN7cEQb7k2CqGX5_cB6e3JZqK4gnfOJ941TksWK02V23BvLfm9UZy5IV&typo=1>
  5.  Other browsers are cooporating from within Citrix Receiver client. 
Problem this moment is only FF.
  6.  Also.. Going to about:config .. same. Just nothing. Cannot access while 
using Citrix Receiver. (Works fine while ON the Citrix server.)
  7.  About:preferences.. does work.. and my thought was to turn off Hardware 
Acceleration.. which is now set like this: 
https://cl.ly/2e3a221t0A45<https://linkprotect.cudasvc.com/url?a=https://cl.ly/2e3a221t0A45&c=E,1,Ctrb_xsq6Fy2l64cc0s5cvV6lyPDzdIxLQ2pbmq33KiYfBkBgV4ey3Mhi4DmJ0TYaPq4D3x79rxp99gZnobXKt83wbdLVacO7LbqNXIZ&typo=1>
  8.  When I run Firefox from within the Citrix server itself.. All is 
perfectly perfect. All webpages load as expected.
  9.  The key takeaway though is.. The "New Tab" ... animation is going. (Super 
small animated gif / video demo: 
https://cl.ly/3F1n2G2k1z3p<https://linkprotect.cudasvc.com/url?a=https://cl.ly/3F1n2G2k1z3p&c=E,1,5lrcv_4I_v7oGQR1SVVzpH-gq3128S70vxgM-p_wLeTn-gczaVyEYcJy3nUZhWsgX9RmJmwv565qFSAbCmWUdV7YfxDoZnTYaiCDQdsPxDLbV5AjcODdqZeS_ko,&typo=1>
 ) and the page never loads.

Ideas? Thanks in advance..

--
Jeremy Moskowitz, Group Policy MVP
Founder PolicyPak Software
Home of 
GPanswers.com<https://linkprotect.cudasvc.com/url?a=https://GPanswers.com&c=E,1,gvKypTUtfT0MqbEChT6Tt9qA40GE5MT2R9410EZ-izydW_6WcRnYucE1OVwfNhERgK3wy4PGIBRZEgZDQ6-QvmKmsCfwPVn_xxPHa3QR8EJ9Yw,,&typo=1>

_______________________________________________
Enterprise mailing list
Enterprise@mozilla.org
https://mail.mozilla.org/listinfo/enterprise

To unsubscribe from this list, please visit 
https://mail.mozilla.org/listinfo/enterprise or send an email to 
enterprise-requ...@mozilla.org with a subject of "unsubscribe"

Reply via email to