<snip author='Mayhem & Chaos Coordinator' date='24.01.00'>
> ><snip author='Srinivas A' date='24.01.00'>
> >>
> >>  Freeamp stops once it played the first song. it  is
> >>   not moving to the second song unless I explcitly
> >>  next song button.
> >>
> >>  Did anybody experienced this problem.
> >>
> ></snip>>
> >
> >Indeed, I've been having this problem too.  It first cropped
> 
> What OS are you guys running into this problem? If it is Win32, have you
> tried the latest and greatest version 2.0.1? I saw that problem and I hope I
> fixed it. If the 2.0.1 version does not fix the problem, could you please
> provide me with a sample MP3 file that causes the problem and I'll get it
> fixed?
> 
> 
> --ruaok         Freezerburn! All else is only icing. -- Soul Coughing
> 
> Robert Kaye -- [EMAIL PROTECTED]  http://moon.eorbit.net/~robert
> 
> 
> _______________________________________________
> [EMAIL PROTECTED]
> http://www.freeamp.org/mailman/listinfo/freeamp-dev
> 
</snip>

OS: RH Linux 6.1; freeamp: 2.0.1.  I've found a (relatively) small MP3
which shews this problem.  Rather than attach it (it's over 5MB), I've
put it here:

        http://www.azazel.net/tmp/sidiki.mp3

Let me know when you've got it, so I can take it down again.

Az.

-- 
+0+0+0+0+0+0+0+0+0+0+0+0+0+0+0+0+0+0+0+0+0+0+0+0+0+0+
  www:        http://www.azazel.net/
  mail:       mailto:[EMAIL PROTECTED]
  public key: http://www.azazel.net/home/az_key.txt
+0+0+0+0+0+0+0+0+0+0+0+0+0+0+0+0+0+0+0+0+0+0+0+0+0+0+

PGP signature

Reply via email to