I have the same 'problem'. I noticed it after I installed WM 0.62.1 and/or
CVS GIMP for about a week ago.  I'm using a G200 and XFree 3.3.5.  I
figured my next CVS would clear it up.

Greg Sanders

On Mon, 17 Apr 2000, Marissa Verma wrote:

> pixel fairy wrote:
> > bubbles wrote:
> >
> >> hi.  ever since i installed the new version of windowmaker (along
> >> with a new videocard) on my computer the GIMP hasn't been working
> >> properly.  when i drag the mouse on an image to lets say, make a
> >> square it leaves a very annoying pattern in the mouses path.  its
> >> hard to descibe but it forms a negative of the background.  it makes
> >> it hard to see what im working on.  does anyone know what is causing
> >> this and what i could do to fix it.thank you,marissa
> >
> >
> > what video card, and version of X are you using? have you tried going
> > back to your old card to see if it still works?
> > XFree86 4.0 is still kinda screwy, but it may work better for really
> > new cards.
> >
> > windowmaker is usually pretty solid, but you could try fvwm2 or kde to
> > see if you still have problems.
> >
> > does it look like something are not refreshing properly?
> i am using the Stealth 3 540 PCI.  it installed on linux without any
> problem.  i have only run into problems in  the gimp.  andi don't think
> its a refreshing problem...  it just draws a block over the screen that
> turns that area of the background into a negative.  it is really odd.
> oh, and when it stays even after i close out of the gimp.  if i move any
> program window over it that erases the flaws.  ...any clues now? i will
> try some different window managers and see what that does.
> marissa

                     Greg Sanders {} ElCoronel {} [EMAIL PROTECTED] 
                   Site Manager - Themes.org - http://themes.org
             p o w e r e d   b y   V A   L i n u x   S y s t e m s
                     h t t p : / / v a l i n u x . c o m

Reply via email to