Rasso01 wrote: 
> Running LMS on a windows pc  using CastBridge plug in to play RP FLAC on
> a Chromecast Audio  
> 
> sounds terreffic when it works. Some times it works for several tracks
> but often it just stops without warning. I then have to press play and
> it starts again. Annoying when I love to listen to tihis great station.
> anny thougts  - thanks
> I can see this in log when it stops 
> 
> 
> Sync.NotifyState:359 [00497EE8]: Cast stop
> [10:42:09.498] sendSTAT:157 [004AF358]: STAT:[STMu] msplayed 1051082
> [10:42:10.309] MRThread:506 [00497EE8]: Volume local change 90 (0.9000)
> [10:42:10.309] sq_callback:314 Volume 90
> [10:42:10.309] sq_callback:314 Volume 90
> [10:42:24.006] slimproto_run:674 [004AF358] Closing CLI socket 1188
> [10:47:10.360] CastStop:239 [00497EE8]: Immediate STOP (id:996)
> [10:47:21.015] slimproto_run:674 [004AF358] Closing CLI socket 1160

Do you have the same problem if you listen it using MP3 through a direct
link, not through Michael's plugin?



LMS 7.7, 7.8 and 7.9 - 5xRadio, 3xBoom, 4xDuet, 1xTouch, 1 SB2. Sonos
PLAY:3, PLAY:5, Marantz NR1603, JBL OnBeat, XBoxOne, XBMC, Foobar2000,
ShairPortW, JRiver 21, 2xChromecast Audio, Chromecast v1 and v2, , Pi
B3, B2, Pi B+, 2xPi A+, Odroid-C1, Odroid-C2, Cubie2, Yamaha WX-010,
AppleTV 4, Airport Express, GGMM E5
------------------------------------------------------------------------
philippe_44's Profile: http://forums.slimdevices.com/member.php?userid=17261
View this thread: http://forums.slimdevices.com/showthread.php?t=104614

_______________________________________________
plugins mailing list
plugins@lists.slimdevices.com
http://lists.slimdevices.com/mailman/listinfo/plugins

Reply via email to