The configuration data is (automatically) stored in the [schematic-name].cfg
file.
If you use the ddb-system, the cfg file is saved in the same folder as the
schematic.
Do you use the windows file system ? Must be a problem with storing the cfg
file in the same location as the schematic.

Rolf Molitor
Ing.Buero i2e
Remscheid / Germany

-----Ursprüngliche Nachricht-----
Von: "Stephen Casey" <[EMAIL PROTECTED]>
An: "Protel forum" <[EMAIL PROTECTED]>
Gesendet: Donnerstag, 28. März 2002 13:33
Betreff: [PEDA] Saving simulation setups


> Hello all,
>
> I'm using the simulator in P99SE, SP6, and I can't get the simulation
setup
> to save. What I mean is, if I set it to do an ac small signal analysis, as
> well as the transient analysis, then run the analysis, the first run
through
> has all the analyses as expected, but if I go back and run another
> simulation, the ac has been disabled, and I only get the transient
results.
> I need to re-enable the ac analysis, and set the start and stop
frequencies
> every time. This is extremely irritating!
>
> Any help will be very gratefully received.
>
> Thanks for your time.
>
> Steve.
>

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
* To post a message: mailto:[EMAIL PROTECTED]
*
* To leave this list visit:
* http://www.techservinc.com/protelusers/leave.html
*
* Contact the list manager:
* mailto:[EMAIL PROTECTED]
*
* Forum Guidelines Rules:
* http://www.techservinc.com/protelusers/forumrules.html
*
* Browse or Search previous postings:
* http://www.mail-archive.com/proteledaforum@techservinc.com
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Reply via email to