after 'solving' this problem with the help of others here by putting
copies of the bitmap all over the f'ing place it seemed to work well
and then ...
i opened a schematic today and there was no picture, only the text
placeholder

i give up, it just doesn't work IMHO

for the record i have copies of the bitmap in:
the local directory
inside the DDB
in the \system directory of protel on all the machines
in the \Design Explorer directory
in the library folders
in the library DDBs
probably other places as well

so for some X thousand dollars we can hope that DXP will work in this
very simple matter

Dennis Saputelli


DUTTON Phil wrote:
> 
> Hello Matt,
> Make sure that your .bmp is in a known library location with your templates,
> and when you insert it into your template file, insert it from that library
> location.
> If you have it in a 'project' directory for example, and open your design
> from the 'recent edits' list, then Protel will not find the .bmp.
> Sometimes if you open another design, in a directory that the .bmp is in,
> then they will suddenly appear.......
> 
> regards,
> Phil.
> 
> Phil Dutton C.I.D.
> Senior CAD Technician
> IPC Certified Interconnect Designer
> 
> Tenix Defence Pty Ltd
> Electronic Systems Division
> Second Avenue, Technology Park,
> Mawson Lakes.  SOUTH AUSTRALIA  5095
> 
> ================================
> Phone   (08) 8300 4400 (reception)
>                 (08) 8300 4481 (direct)
> Fax             (08) 8349 7420
> email           [EMAIL PROTECTED]
> Internet Page   http//www.tenix.com
> ================================
> 
> -----Original Message-----
> From: [EMAIL PROTECTED] [mailto:[EMAIL PROTECTED]]
> Sent: Wednesday, 3 July 2002 11:36 AM
> To: Protel EDA Forum
> Subject: [PEDA] Images and Schematic Templates
> 
> I have added a bitmap image to the schematic template I normally use.
> However, when I apply the template to an existing document, then reopen the
> document, sometimes the image isn't there. Whether or not the image appears
> seems to be pretty much a random event. Does anyone know of a remedy for
> this?
> 
> Cheers,
> Matthew van de Werken
> Electronics Engineer
> CSIRO Exploration & Mining - Gravity Group
> 1 Technology Court - Pullenvale - Qld - 4069
> ph:  (07) 3327 4685     fax:  (07) 3327 4455
> email:  [EMAIL PROTECTED]
> 
> ************************************************************************
> * Tracking #: BAF036FDA937A742932F213C4EBD744F37133143
> *
> ************************************************************************

-- 
___________________________________________________________________________
www.integratedcontrolsinc.com            Integrated Controls, Inc.    
   tel: 415-647-0480                        2851 21st Street          
      fax: 415-647-3003                        San Francisco, CA 94110

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
* To post a message: mailto:[EMAIL PROTECTED]
*
* To leave this list visit:
* http://www.techservinc.com/protelusers/leave.html
*
* Contact the list manager:
* mailto:[EMAIL PROTECTED]
*
* Forum Guidelines Rules:
* http://www.techservinc.com/protelusers/forumrules.html
*
* Browse or Search previous postings:
* http://www.mail-archive.com/proteledaforum@techservinc.com
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Reply via email to