Hello Dennis,
(I feel your pain..)
When you placed the .bmp into your template file does it have the full
path back to the location of the source .bmp file. eg.
L:\Protel\Library\templates\TenixLogo.jpg, not just TenixLogo.jpg.
(we use a .jpg just because it's smaller)

Phil.

-----Original Message-----
From: Dennis Saputelli [mailto:[EMAIL PROTECTED]]
Sent: Wednesday, 3 July 2002 12:49 PM
To: Protel EDA Forum
Subject: Re: [PEDA] Images and Schematic Templates


after 'solving' this problem with the help of others here by putting
copies of the bitmap all over the f'ing place it seemed to work well
and then ...
i opened a schematic today and there was no picture, only the text
placeholder

i give up, it just doesn't work IMHO

for the record i have copies of the bitmap in:
the local directory
inside the DDB
in the \system directory of protel on all the machines
in the \Design Explorer directory
in the library folders
in the library DDBs
probably other places as well

so for some X thousand dollars we can hope that DXP will work in this
very simple matter

Dennis Saputelli


************************************************************************
* Tracking #: 3961E2538803714B94372F39BDEA2E5725DF0EA6
*
************************************************************************

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
* To post a message: mailto:[EMAIL PROTECTED]
*
* To leave this list visit:
* http://www.techservinc.com/protelusers/leave.html
*
* Contact the list manager:
* mailto:[EMAIL PROTECTED]
*
* Forum Guidelines Rules:
* http://www.techservinc.com/protelusers/forumrules.html
*
* Browse or Search previous postings:
* http://www.mail-archive.com/proteledaforum@techservinc.com
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Reply via email to