Brad,
Sorry for the confusion.
I thought things off sheet (or really editable area) were footprints in the
PCB
when mentioned before?? I thought that was waht was mentioned??
What I meant by clean schematic
in my case was to start over with the original Orcad
schematic and import it into Protel again, (I guess I forgot
to mention in a new database also) I believe that
helped for the footprint coming into the new design
off edit area. But again that was awhile ago and I
was not the designer it happened to.
Have not seen it since either.
I was not sure what got corrupted so
I told him to start with a clean slate.

However I still have to play games with
nets to get complete connectivity. Like I said earlier
two different nets are basically done exactly the same
way sheet to sheet yet one connects completely correct
the other does not and splits up to 2 or 3 nets
of course all the same name till net names are also added.

Bob Wolfe


----- Original Message -----
From: "Brad Velander" <[EMAIL PROTECTED]>
To: "'Protel EDA Forum'" <[EMAIL PROTECTED]>
Sent: Thursday, October 03, 2002 11:36 AM
Subject: Re: [PEDA] P99SE SP6 Problem with Update PCB generating duplicate
nets or ot her errors.


> Bob,
> what exactly do you mean by a clean copy of the schematic(s)? I
> picture copying everything from one schematic page to another new page.
But
> what would this accomplish? I would be copying everything, or are you
> looking to not copy items which 'may' be off sheet?
>
> Sincerely,
> Brad Velander.
>
> Lead PCB Designer
> Norsat International Inc.
> Microwave Products
> Tel   (604) 292-9089 (direct line)
> Fax  (604) 292-9010
> email: [EMAIL PROTECTED]
> http://www.norsat.com
> Norsat's Microwave Products Division has now achieved ISO 9001:2000
> certification
>
>
>
> > -----Original Message-----
> > From: Robert M. Wolfe [mailto:[EMAIL PROTECTED]]
> > Sent: Thursday, October 03, 2002 6:03 AM
> > To: Protel EDA Forum
> > Subject: Re: [PEDA] P99SE SP6 Problem with Update PCB generating
> > duplicate nets or ot her errors.
> >
> >
> > Brad,
> >SNIP>
> > Sorry I don't have an answer to correct the problem
> > but just saying I been there too.
> > If you can start over from a clean copy of the schematic
> > that may help?
> > Bob Wolfe
> >
>
>


* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
* To post a message: mailto:[EMAIL PROTECTED]
*
* To leave this list visit:
* http://www.techservinc.com/protelusers/leave.html
*
* Contact the list manager:
* mailto:[EMAIL PROTECTED]
*
* Forum Guidelines Rules:
* http://www.techservinc.com/protelusers/forumrules.html
*
* Browse or Search previous postings:
* http://www.mail-archive.com/proteledaforum@techservinc.com
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Reply via email to