Da, se pare ca l-a facut pe spatele altora, ca la comunisti!
Da, am citit, a aruncat praf in ochi cu asistenta gratuita. Sarlatani ca la Caritas, si tot romanu' prost a muscat. Nu stiu daca ai observat, am intrebat de la inceput "Cine plateste?" Ai observat ca nu am primit nici un raspuns ca lumea? Un tantalau, tot ii dadea cu "donatiile"! Asa am mirosit imediat ca este o excrocherie comunista. Ce intreprindere si organizatie este aia care traieste din munca voluntara si donatii? Numai in comunism pui oamenii la munca si te folosesti de ei pe gratis, Sau asa este acum moda in Romania capitalista, se lucreaza voluntar si pe degeaba? Mishto romanii!
Ce bine era in communism cand se lucra "voluntar" sambata si duminica, nu?
Porcu' aasta de caine a FURAT munca romanilor si s-a folosit de ea ca sa isi faca o platforma personala, ca doar a ajuns ministru, nu? Si , de fapt A FURAT si timpul romanilor pe care i-a pacalit si le-a intarziat dezvoltarea. Ma rog, daca sunteti cazuti in fund dupa el, este alegerea voastra, eu privesc din afara si am alta perspectiva. Singurul motiv pentru cre mentionez originea lui este ca a facut totul cu mentalitatea araba, nu de altceva. Da, imi inchipui ca le-a aruncat praf in ochi la prostii de romani care au crezut ca le ofera ceva serios. Ce se intampla acum in continuare, daca deja aveti sistemul terminat si pus la punct? Acum deja aveti asistenta de urgebta pusa la punct si gratuita, nu? Treaba se face in continuare cu voluntari si cu pompieri, nu?
Dan G
On 1/13/2012 12:55 AM, M Cristian Ioan wrote:

Zorabul Raed Arafat a infiintat, organizat si dezvoltat Serviciul Mobil de Urgenta Reanimare si Descarcerare de la ZERO!
Si pentru ce?
Totul a inceput ca actiune VOLUNTARA, pentru ca acest OM si-a dat silinta sa faca CONSTRUIASCA din NIMIC un serviciu de o calitate ireprosabila.
Si care functioneaza!!
Pentru asta cei din Targu Mures (unde Raed Arafat a inceput) dar si din alte orase, de exemplu de la Cluj, ii sunt recunoscatori acestui OM.
Indiferent ca e Roman, Ungur, Zorab sau porc comunist.
*From:* dan G <mailto:d...@ghiocel.com>
*Sent:* Friday, January 13, 2012 2:18 AM
*To:* protest-ro@yahoogroups.com <mailto:protest-ro@yahoogroups.com>
*Subject:* [protest-ro] romani fraieri si porcu de el Zorab

De ce citesc mai mult, de ce ma lamuresc ce entuziasti si fraieri au fost romanii si ce porc communist a fost el Zorabul si cum i-a fraierit si dus cu presul. Pe vremuri, jidanii erau faimosi pentru chestii de-astea, dar io-te-te, a invatat si arabu' Hahaha! Cica cretinii din Targu Mures fac demonstratii ca-si vor el Zorabu' inapoi!
Sa li-l dea baseasca , sa se spele pe cap cu el.
Cum se numea excrocheria care i-a pacalit pe romani, inainte de excrocu' asta , prin anii 90 , Cariatis, or asa ceva?Raspunde prin e-mail lui