On Wednesday, November 16, 2016 at 3:13:26 PM UTC-5, Loren Rogers wrote:
> On 11/16/2016 02:33 PM, Grzesiek Chodzicki wrote:
> > W dniu środa, 16 listopada 2016 20:04:14 UTC+1 użytkownik Loren Rogers 
> > napisał:
> >> Hi all,
> >>
> >> I've successfully installed Qubes on my Thinkpad X201 tablet, but it has
> >> issues shutting down. When I explicitly tell it to reboot or shutdown,
> >> it goes through the entire shutdown sequence, but hangs on an empty
> >> black screen. Occasionally, I see an unchanging white underscore (_)
> >> character displayed in the top left when it hangs.
> >>
> >> I tried leaving it in this state for about an hour, and no change--I've
> >> always had to force-reset. I assume this is not normal?
> >>
> >> Also, I find that the system randomly begins the shutdown sequence on
> >> its own. (And hangs on the black screen at the end.)
> >>
> >> Thanks,
> >> Loren
> > The same issue occurs on my system only if I shut the system down while a 
> > VM with a PCI device without FLR support is running
> 
> Interesting - thanks for the info. Are you saying it doesn't shut down, 
> or that it shuts down automatically?

ya i just usually have to shutdown all vms except for the sys-vms that 
autostart.

-- 
You received this message because you are subscribed to the Google Groups 
"qubes-users" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email 
to qubes-users+unsubscr...@googlegroups.com.
To post to this group, send email to qubes-users@googlegroups.com.
To view this discussion on the web visit 
https://groups.google.com/d/msgid/qubes-users/e79e7d8f-f42e-42f9-99d2-3cd4d303af22%40googlegroups.com.
For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.

Reply via email to