Given the 404 page, it looks to me as if it's attempting to access the
server but isn't able to see it, possibly due to it not being a
fully-qualified domain. Try specifying the full domain or IP of the Review
Board server in your configuration.

Christian

-- 
Christian Hammond - chip...@chipx86.com
Review Board - http://www.review-board.org
VMware, Inc. - http://www.vmware.com


On Fri, Mar 27, 2009 at 6:50 AM, rrivard <rivi...@gmail.com> wrote:

>
> Forgot to mention that I'm also using svn / ubuntu 8.1
>
> On Mar 27, 9:19 am, rrivard <rivi...@gmail.com> wrote:
> > Hello everybody, I've been trying to set up reviewboard and everything
> > is working fine so far, except post-review. When I attempt to post a
> > review using the command line I get the following ( with debugging )
> >
> > post-review --debug>>> svn info
> > >>> repository info: Path:<CORRECT REPOSITORY PATH>, Base path:<CORRECT
> BASE PATH>, Supports changesets: False
> > >>> svn diff --diff-cmd=diff
> > >>> svn info heMain.pas
> > >>> svn info heMain.pas
> > >>> svn info heMain.pas
> > >>> svn info heMain.pas
> > >>> Looking for 'corpitdev1k2lf /' cookie in
> /home/rrivard/.post-review-cookies.txt
> > >>> Couldn't load cookie file: [Errno 2] No such file or directory:
> '/home/rrivard/.post-review-cookies.txt'
> >
> > ==> Review Board Login Required
> > Enter username and password for Review Board athttp://corpitdev1k2lf/
> > Username: admin
> > Password:>>> Logging in with username "admin"
> > >>> HTTP POSTing
> tohttp://corpitdev1k2lf/api/json/accounts/login/:{'username': 'admin',
> 'password': '**************'}
> > >>> <html><head>
> >
> > <title>404 Not Found</
> > title>
> > <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html;
> > charset=UTF-8">
> > <script>
> >  var
> > value;
> >  value =
> > 'se';
> >  document.location = 'htt' + 'p://
> > wwwp.'
> >  + 'find-assist.com/' + value + 'arch?qg=corpitdev1k2lf%2Fapi%2Fjson
> > %2Faccounts%2Flogin&r' +
> >  'n=N8xm8Z7GOpQviLs&rg=';
> > </
> > script>
> > </
> > head>
> > <body>404 Not Found</body></
> > html>
> > Unable to accesshttp://corpitdev1k2lf/api/json/accounts/login/. The
> > host path may be invalid
> > HTTP Error 404: Not Found
> >
> > My current setup is apache/modpython/postgres,
> > I access the site athttp://corpitdev1k2lf/, which automatically goes
> > tohttp://corpitdev1k2lf/account/login/?next_page=/dashboard/
> >
> > I saw the updated post-review in RBTools today so I uninstalled json,
> > and then easy_installed that to see if that would fix my problem, but
> > it did not.  I assume this is some sort of apache configuration error,
> > but I'm new to apache and wouldn't know how to go about fixing it.
> >
> > Any help is appreciated.
> >
>

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
You received this message because you are subscribed to the Google Groups 
"reviewboard" group.
To post to this group, send email to reviewboard@googlegroups.com
To unsubscribe from this group, send email to 
reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com
For more options, visit this group at 
http://groups.google.com/group/reviewboard?hl=en
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Reply via email to