Have you had a look at http://www.qmailtoaster.com ? It's very easy to implement, and is very solid and reliable.

Unfortunately, the vpopmail-toaster package is still at 5.4.17. There are a few folks who are experiencing problems with quotas, while others are not. I will be upgrading vpopmail-toaster to v5.5 once it's stable, so this problem will go away at that time.

Sorry, but I don't know off hand what your existing problem might be.

-Eric 'shubes'

abc Xyz wrote:

Hi Pavel

thanks for replying. i want to explain my whole scenario so that it will be easier to suggest what should i do....

firstly i configured qmail server and qmail-pop3d with Maildir format. it was working fine. and than i need to set user quotas so i googled and found vpopmail.

i installed it and created new domain, user and set user quota.

but i was getting error in running vusaged (/vusaged: error while loading shared libraries: libev.so.3: cannot open shared object file: No such file or directory)

so i commented out Listen line in vusaged.conf file than i got this:


config: using /home/vpopmail/etc/vusaged.conf

socket: listening on /tmp/vusaged.sock

vusaged: begin

controller: stage one

controller: stage two

so i think it is working fine now.

but now my problem is in log file i am getting this error:

delivery 13: success: client_connect:_connect_failed:_13/client_connect:_connect_failed:_13/client_connect:_connect_failed:_13/tcprules:_fatal:_unable_to_parse_this_line:_Received:_(qmail_4552_invoked_from_network);_25_Nov_2009_09:46:36_-0000/client_connect:_connect_failed:_13/did_0+0+1/

and in mailbox also, i get an empty mail without any to: from: subject and content.

vdominfo is working fine but in vuserinfo i get the same error saying:

client_connect: connect failed: 13

i dont know what should i do....... i am configuring mail server for the first time and i am not so clear about the internal processes.... so if anyone can help me in understanding what vusaged and vusagec do (any link which have all the explanation) and what should i do to get my mails with all attributes rather than a blank mail....

hoping to get any solution to my problem....



Reply via email to