Igor,

Thanks.

Still kind of curious as to what the difference is in your installation as
opposed to all of the others that have reported it on their systems.

Well, now that it is Monday in some parts of the world, we may get a few
more responses to the "KLUNK!" posts, and find a few more people who cannot
duplicate the problem on their machine.

Just to review  what we know so far:

We know it happens with Protel 99 SE on numerous machines in Win2K.

We know it does not happen with Protel 99 SE on your machine with Win2K.

We need more input on Protel 99 SE on other systems.

We have no input for Protel 99 on any systems.

We know it happens with Protel 98 in Win98.

We have no input for Protel 98 in Win95 or NT4.

Thanks again,

Let me know if you think of something,

JaMi


----- Original Message -----
From: "Igor Gmitrovic" <[EMAIL PROTECTED]>
To: "Protel EDA Forum" <[EMAIL PROTECTED]>
Sent: Sunday, September 08, 2002 10:25 PM
Subject: Re: [PEDA] Whats wrong with this picture.


Jami,

My setting for the "Critical Stop" shows chord.wav as well.

Igor


************************************************************************
* Tracking #: 039C0F0E829C9249872B8A388B1D3F456265E6D8
*
************************************************************************

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
* To post a message: mailto:[EMAIL PROTECTED]
*
* To leave this list visit:
* http://www.techservinc.com/protelusers/leave.html
*
* Contact the list manager:
* mailto:[EMAIL PROTECTED]
*
* Forum Guidelines Rules:
* http://www.techservinc.com/protelusers/forumrules.html
*
* Browse or Search previous postings:
* http://www.mail-archive.com/proteledaforum@techservinc.com
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Reply via email to