Jami,

My setting for the "Critical Stop" shows chord.wav as well.

Igor

-----Original Message-----
From: JaMi Smith [mailto:[EMAIL PROTECTED]]
Sent: Monday, 9 September 2002 2:16 PM
To: Protel EDA Forum
Cc: JaMi Smith
Subject: Re: [PEDA] Whats wrong with this picture.


Igor,

OK, well it just keeps getting more and more "bizarre"!

But what can you expect with Protel.

You are the first person to respond that has said that "KLUNK!" does not
actually go "KLUNK!" on your machine.

I wonder what makes your system different from all of the others that have
responded?

Is it possible that in your "volume control panel" you have something
"muted".

Is it possible that under "Sounds and Multimedia" in the "Control Panel" you
have "KLUNK!" turned off?

Under the "Sounds" tab in that dialog box, the setting for "Critical Stop"
should be set to something besides "(None)" to be on. That appears to be the
"sound" that is being "executed". I believe that the default is "chord", but
anything besides "(None)" will work. Mine is set to "chord" which is the
sound that I call "KLUNK!". When I change "Critical Stop" to something else,
say "chimes", then "KLUNK!" changes.

Maybe "KLUNK! just doesn't "KLUNK!" in all cases on all machines, although I
will admit that I thought that we were heading for a unanimous consensus on
this one.

Thanks for responding.

At least we are building a database of sorts.

JaMi

PS. Maybe we need to have someone make a "Sound Bite" that says "Ah s___!
Protel crashed again!" and set it up for the "Critical Stop" sound.


----- Original Message -----
From: "Igor Gmitrovic" <[EMAIL PROTECTED]>
To: "Protel EDA Forum" <[EMAIL PROTECTED]>
Sent: Sunday, September 08, 2002 7:22 PM
Subject: Re: [PEDA] Whats wrong with this picture.


JaMi,

No, it doesn't. The sound is turned on. Dell, PIII, 700, 256, W2K, P99SE
SP6.

Regards,

Igor


************************************************************************
* Tracking #: B027ED339C331643962B565BFD142DD85CC90D19
*
************************************************************************

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
* To post a message: mailto:[EMAIL PROTECTED]
*
* To leave this list visit:
* http://www.techservinc.com/protelusers/leave.html
*
* Contact the list manager:
* mailto:[EMAIL PROTECTED]
*
* Forum Guidelines Rules:
* http://www.techservinc.com/protelusers/forumrules.html
*
* Browse or Search previous postings:
* http://www.mail-archive.com/proteledaforum@techservinc.com
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Reply via email to