Sorry for the late reply to this, but it seems to be still unresolved at
this time, so I thought I would throw my two cents into the fray.

Could this possibly be related to whether or not you have "Indexing
Services" turned on on that particular machine.

If I understand correctly from reading the help files, if "Indexing
Services" is turned on it "runs continuoisly" in the background, and which
may therefore be causing this.

JaMi


----- Original Message -----
From: <[EMAIL PROTECTED]>
To: "Protel EDA Forum" <[EMAIL PROTECTED]>
Sent: Wednesday, January 08, 2003 3:45 AM
Subject: [PEDA] Protel99SE keeps locking up


>
>
> Hello all,
>
> I am running Protel99SE on Win2k Professional, and the machine seems to
> keep locking up temporarily.
>
> The lockups affect the whole machine, last about 5 seconds, and are quite
> frequent.
>
> It seems to happen whilst I am in the middle of doing things, eg placing a
> track, as opposed to locking between me doing things.
>
> Has anybody seen this problem before, or have any ideas how to stop it?
>
> It ran fine on my old 95 machine, and runs fine on my collegues 2k
> machines.
>
> Thanks,
>
> Mike.
>
> Michael Binning
> Zarlink Semiconductor
> mailto:[EMAIL PROTECTED]
> http://www.zarlink.com
>

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
* To post a message: mailto:[EMAIL PROTECTED]
*
* To leave this list visit:
* http://www.techservinc.com/protelusers/leave.html
*
* Contact the list manager:
* mailto:[EMAIL PROTECTED]
*
* Forum Guidelines Rules:
* http://www.techservinc.com/protelusers/forumrules.html
*
* Browse or Search previous postings:
* http://www.mail-archive.com/proteledaforum@techservinc.com
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Reply via email to