Nu stiu de ce, dar imi suna ca esti cam electronist. Adevarat?
In general, tehnologia moderna are tendinta de a folosi materiale exotice , rezistente la coroziune. Nu am folosit niciodata aliaj de lipit fara plumb, dar stiu ca se straduieste inlocuirea lui. Tine minte principiul :Eliminam poluarea prezenta cu o poluare viitoare si mai mare!
Dan G
On 7/4/2011 12:15 PM, M Cristian Ioan wrote:

bateriile de la masini se recicleaza, probabil se reciclau si mai de mult, dar nu stiam nu neaparat pt ca plumbul este toxic, ci pentru ca putea fi colectat si refolosit! sigur ca da, toti accumulatoriii cu Pb folositi la autoturisme si nu nuami sunt p serioasa problema de poluare – ce se intampal cu cei care NU au fost preluati pt reciclare, de la care s-a risipit pasta de plumb si a intrat in pamant?! fata de astea, pare derizoriu ca de mia multi ani UE ne impune sa renuntam la plumb in aliajul de lippit, clasicul fludor – cantitatile implicate sunt mult mai mici iar acum, si accumulatroii amri vro fi inlocuiti de cei cu Litiu, nu stiu cat de toxic este acesta ...
*From:* dan G <mailto:d...@ghiocel.com>
*Sent:* Sunday, July 03, 2011 10:57 PM
*To:* protest-ro@yahoogroups.com <mailto:protest-ro@yahoogroups.com>
*Subject:* Re: [protest-ro] intretinerea nu este gratuita

Ce o sa se intample cu toate bateriile de la automobilele electrice cand trebuie schimbate? Unde se arunca? Polueaza? Nu polueaza? Este de fapt incredibil cum stiinta a ajuns sa fie manipulata si falsificata de o mana de excroci. Nu-ti bate capul cu prostiile debitate de dcct Burta Verde, pe care l-a batut prea tare soarele in cap saracu' E si el un semidoct acolo, care nu stie ce e aia stiinta si tehnologie.
Am auzit ca se pretinde "inginer" ! Poate "SUB inginer"!
Dan G
On 7/3/2011 9:01 AM, M Cristian Ioan wrote:Raspunde prin e-mail lui